PinkFlamingo Man arī bija tēvs, kurš mani nevēlējās un tagad, kad pati esmu bērna gaidībās, pat nesazinos ar viņu un viņš nemaz nezinās, ka man būs bērniņš un tas, manuprāt, ir labi ne tikai manai psiholoģiskajai veselībai, bet arī bērnam. Nu nevajag to negativitāti nest līdzi. To var izlabot, man tieši tāpat ir slēptie "daddy issues", bet tu atgādini sev, ka tu esi tāda kāda esi ar iemeslu. Cik interesanta būtu dzīve, ja visas pēc izskata būtu vienādas un runātu vienu un to pašu? Izklausās garlaicīgi, ne? Es domāju, ka labi ir sevi pilnveidot izskatā, bet neaizmirsti arī par raksturu. Ja tu labi jutīsies iekšēji, tad ārēji to varēs pamanīt. Izglīto sevi, pilnveido sevi sev interesantās jomās, dari lietas, kas tev liks justies labi. Tavs puisis taču ir ar tevi, jo tieši tu esi viņam īpaša, kāda tu esi. Varbūt parunājies ar viņu, pastāsti par savām bažām? Domāju, ka viņš tevi nomierinās un liks saprast, ka tomēr tu viņam tāda viena esi. Galvenais, sāc palēnām iemīlēt sevi, pārējais viss iekritīs savās vietās. :)