Vai jūs esat jautajušas vīrietim - savās iepriekšējās attiecībās tu esi krāpis?
Protams. Viens bijušais vispār pats pateica, ka ir krāpis 1x, pats stāstīja, kāpēc tā utt. Tāpat viņš arī pats man kko teica citreiz par bijušajām savām, bet nu tur man kkā bija pārliecība toč, ka esmu labāka pat visām un pat īpaši neiedziļinājos, ko viņš tur stāsta, jo daudz ko liecināja viņa darbi utt
Viens cits pats jautāja, lai izstāstu par bijušajām attiecībām, kas kā kpc utt, tad nu vnk paprasīju to pašu arī pretī, īpaši neinteresēja ja godīgi pat, tgd ja man jautātu, ko viņš man toreiz stāstīja, es pat nevarētu atbildēt, kas tur īsti bija, nesvarīgi likās :D
Ar vienu citu vēl kkā baigi bijām iedziļinājušies tajā, nu ok, mēs arī ilgi bijām kopā un paspējām tpc viskko izrunāt, bet tur viņš arī man liekas 1ais sāka stāstīt kko, ko es pat nejautāju, nu okay, paklausījos, pati lkm arī kko bik pateicu, bet arī neko daudz neaizdomājos par to.
A ar tagadējo tur vsp nav ko runāt, pats viņš saka, ka labāk negrib zināt neko, nu okay, nebāžos virsū ar tiem stāstiem, citreiz gan pajautā tpt kko :D A par viņa attiecībām... Teikšu godīgi- neinteresanti, nav tur par ko uztraukties, kur iedziļināties, kko ir stāstījis gan viņš, gan vēl tur kāds, viss tāds meh :D
Es teiktu, ka atkarīgs no attiecībām, apmēram jau jāzina, kas iepriekš bijis otrai pusītei, bet nu ne ļoti sīki, tas gan nav veselīgi. Ak jaa, un vēl aizmirsu piebilst, ka nevienām attiecībām nekas nekaitēja, bet ja tu esi greizsirdīga ļoti, tad grūti teikt :D