Bailes...

Reitings 59
Reģ: 01.05.2016
Sveikas, mīļās meitenes. Patiesībā šo profilu izveidoju, lai uzdotu kādu jautājumu. Bet varbūt reiz kļūšu par īstu kosmieti. Mans stāsts, kurā ietverts jautājums..
Man ir 16 gadu. Pagājušajā nedēļā ballītē iepazinu kādu puisi. Mēs skūpstījāmies.. viņš mani glāstīja.. sapratu, ko vēlas.. Es teicu, ka nevēlos nolaist ar cilvēku, kuru tikko kā pazīstu. Šovakar mēs atkal sarunājamies.. viņš grib mani rītdien satikt, bet es jau zinu, ka viņš vēlas to.. Es esmu nevainīga.Tā kā pat pateicu, ka esmu jaunava, bet man viņš tik ļoti patīk, ka esmu gatava... bet es nedaudz baidos. Varbūt Jūs varat padalīties savās pieredzēs par pirmo reizi? Varbūt kāda bijusi līdzīgās bailēs? Varbūt varat ieteikt, kā pārdzīvot šo? Es pat psiholoğiski saprotu, ka tas var būt sāpīgi.. kā arī to, ka reiz pirmajai reizei būs jāpienāk.
29.05.2016 21:37 |

Reitings 59
Reģ: 01.05.2016
mis_elegance,
Es turos :) un laikam iekšēji vienmēr esmu turējusies.
29.05.2016 23:57 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Alexxa visu jau uzrakstīja tik trāpīgi, ka patiesāk nemaz nevar.
Puisis, kas mīl meiteni, staigā apdullis kā muša-ved uz kino, kafejnīcām, dāvina ziedus, grib bieži satikt, pārējā laikā zvana vai raksta, utt.
Puisis, kas grib bagātināt seksuāli pieredzi, neiespringst uz iepriekš minēto. Viņš vienkārši palaiž rokas, runā /raksta divdomības, neatlaidīgi piedāvā tuvību. Tāds puisis pēc tuvības var tevi ignorēt, jo dosies meklēt nākamo trofeju.
Tas viss attiecas uz puišiem zem 18 gadiem.
Tu esi tā vērta, lai puisis tevi patiesi mīl! (l)
30.05.2016 10:22 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
NEDARI TO! VISAZ NE TIK ĀTRI!
30.05.2016 15:11 |

Reitings 61
Reģ: 27.12.2013
Viss jau forši utt., prieks, ka meitene sapratusi, ka nevajag ar kuru katru likties gultā.. Bet ziniet, smieklīgi palika, kad izlasīju "nelikšos gultā līdz nezināšu, ka mīl". Cik daudzas no jums arī tagad liekas ar kādu vīrieti gultā tikai tad, kad zin, ka tiešām 100% mīl? Randiņu periods gadiem norisinās vai kā? :-D bet nu tas tik tā, nedaudz ar ironiju
Kopumā - prieks, ka pati saprati, ka nav prāta darbs ar puisi otrajā reizē jau nodarboties ar seksu. :-)
Es gan vairāk pieturos pie domas, ka nevajag jau uzreiz mīlēt vai vēl nez ko, bet iepazīt cilvēku vismaz tik ļoti, lai par visām pirms procesa bailēm, nedrošībām un visu var parunāt pirms tas notiek. Iepazīt tik tuvu, lai tas nav neveikls (labi, tas tāpat būs neveikli) process, pēc kura tev gribas ielīst zemē, jo esi sapratusi, ka šis noteikti nebija tas cilvēks, kas būtu pelnījis, ka zaudē ar viņu savu nevainību.
Puisim, ar kuru 1. reizi nodarbojies ar seksu nav jābūt tavai mūža mīlestībai, īstajam, vienīgajam, princim baltā zirgā utt. Bet viņam noteikti jābūt vismaz tavam draugam, ar kuru vari uzturēt arī saturīgu sarunu, iziet pastaigāties vai vienkārši pavadīt kopā jauku un patīkamu rītu/dienu/vakaru. :-)
30.05.2016 17:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits