Pumpas un attīrošie līdzekļi

Reitings 28
Reģ: 06.12.2015
Sveikas, meitenes!
Man ir diezgan sāpīga problēma sakarā ar pumpām, vasara jau ir klāt un vēlos mazāk lietot kosmētiku, bet sejas āda ir tāda kāda viņa ir un burtiski kliedz pēc tonālā:-D
Tāpēc griežos pie jums, varbūt pēc pieredzes varat pateikt kādus labus līdzekļus, ar ko attīrat seju, kas palīdz?
Pirms atvērt šo tēmu, papētīju arī citas diskusijas un ieskatam uzreiz varu pateikt - dzeru 2 litrus ūdens dienā (vai pat vairāk), saldumus ikdienā tikpat kā nelietoju vispār, treknus produktus lietoju normas robežās, pārtieku principā no dārzeņiem (veģetāriete), smēķēšanu atmetu pirms 4 mēnešiem, alkoholu lietoju apmēram reizi mēnesī, nakts sveces eļļu dzeru katru dienu jau mēnesi. Man pašai šķiet, ka tie visi ir +/- priekšnoteikumi, kam vajadzētu palīdzēt izvairīties no ādas problēmām, bet nekā :-/
Vēl piebildīšu, ka pusaudža gados āda bija salīdzinoši ļoti labā stāvoklī.
Domāju, ka problēma ir tieši ar to kā es attīru to, tāpēc priecātos par ieteikumiem tieši par attīrošajiem pieniņiem, losjoniem, maskām. Biju domājusi pirkt kko no Avenes, kāda ir jūsu pieredze ar šiem produktiem, cīņā ar pumpām?
Pateicos, ka izbūrāties cauri manam paladziņam, jauku Jums šo dienu! :-)
29.05.2016 13:18 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
par vienu paku līdz 1.8kg $4 - kad ieiesi grozā, kreisajā pusē būs sūtīšanas opcijas. izvēlies lētāko - airmail $4
ieteiktu iekļauties apmēram 21.50 eur ;) pāri noteikti nē, būs jāmaksā pvn visticamāk. bet šajā summā nerēķini shippinga izmaksas
31.05.2016 00:38 |

Reitings 1274
Reģ: 23.09.2012
Nu lūk, man bija tie 22.70 :D Es maxaju nodokli :(
31.05.2016 07:05 |

10 gadi
Reitings 289
Reģ: 17.02.2012
dēļ mazgāšanas ar ziepēm āda ir kļuvusi tik sausa, ka vnk nesmērēt neko nav variants, jo sausā āda rada izteiktu diskomfortu pēdējā laikā tīrīju ar loreal pieniņu un toniku, sausums mani vairs nemāc, tagad pēdējā cīņa palikusi ar pumpām :/

Un re kur arī visticamāk ir problēma. Tu ādu pārāk brutāli attīri. No tā arī ir visas problēmas. Ieteiktu aiziet uz aptieku un nopirkt micelāro ūdeni (jūtīgai ādai, nevis problemātiskai, pumpainai, jo tie kas pret pumpām tavu ādu padarīs vēl sausāku un pasliktinās situāciju) Piemēram šo:

Un mitrinošu nomierinošu sejas krēmu no tās pašas Biodermas vai Avenes (šie krēmi man labāk patīk). Pēc foruma atsauksmēm no Avenes man ir šobrīd šis:

Varu teikt tikai to labāko, tiešām patīk, āda ir kļuvusi gludāka, labāka. Recovery krēmu lieku pa nakti, tā kā man ir kombinēta āda pa dienu vasarā lieku Avenes matējošo krēmu, lai āda nespīdētu.
Vēl vari pēc attīrīšanas ar micelāro un pirms krēma uzlikšanas izsmidzināt uz ādas šo:

Pašai kādreiz bija problemātiska āda, bet sapratu ka galvenais ir kārtīgi mitrināt un nemocīt ar pārāk stipriem un daudz līdzekļiem un šobrīd problēmu nav :)
31.05.2016 11:28 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
salicilskābe man ārstēja pumpas,bet ap acīm parādijās kautkāda ekzēmveidīga alerģija....tā kā uzmanīgi....:-D
31.05.2016 14:03 |

Reitings 11
Reģ: 19.12.2015
Nopērc tomēr Avene miceralo ūdeni, nevajadzēs ne pieniņus, ne losjonus, 2-3x dienā attīrīsi ādu un viņš tev normalizēs visu situāciju uz sejas.
Ja nevari bez tonālā, tad piemeklē bb vai cc krēmu, tas būs noderīgāks.
Ar pretpiņņu līdzekļiem es neaizrautos, mana pieredze rāda ,ka nepalīdz, bet rada jaunas problēmas, labāk liktu maskas un piemeklētu labu mitrinošo.
Strutainām pumpām labas maskas- sāls+citrons, vai soda+kanēlis , vai zilie māli.
Dzintara Hit SoS ir ar salicilskābi, nedaudz apžāvē pumpas, bet var iekaist āda.
06.06.2016 01:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!