Pumpas un attīrošie līdzekļi

Reitings 28
Reģ: 06.12.2015
Sveikas, meitenes!
Man ir diezgan sāpīga problēma sakarā ar pumpām, vasara jau ir klāt un vēlos mazāk lietot kosmētiku, bet sejas āda ir tāda kāda viņa ir un burtiski kliedz pēc tonālā:-D
Tāpēc griežos pie jums, varbūt pēc pieredzes varat pateikt kādus labus līdzekļus, ar ko attīrat seju, kas palīdz?
Pirms atvērt šo tēmu, papētīju arī citas diskusijas un ieskatam uzreiz varu pateikt - dzeru 2 litrus ūdens dienā (vai pat vairāk), saldumus ikdienā tikpat kā nelietoju vispār, treknus produktus lietoju normas robežās, pārtieku principā no dārzeņiem (veģetāriete), smēķēšanu atmetu pirms 4 mēnešiem, alkoholu lietoju apmēram reizi mēnesī, nakts sveces eļļu dzeru katru dienu jau mēnesi. Man pašai šķiet, ka tie visi ir +/- priekšnoteikumi, kam vajadzētu palīdzēt izvairīties no ādas problēmām, bet nekā :-/
Vēl piebildīšu, ka pusaudža gados āda bija salīdzinoši ļoti labā stāvoklī.
Domāju, ka problēma ir tieši ar to kā es attīru to, tāpēc priecātos par ieteikumiem tieši par attīrošajiem pieniņiem, losjoniem, maskām. Biju domājusi pirkt kko no Avenes, kāda ir jūsu pieredze ar šiem produktiem, cīņā ar pumpām?
Pateicos, ka izbūrāties cauri manam paladziņam, jauku Jums šo dienu! :-)
29.05.2016 13:18 |

Reitings 1274
Reģ: 23.09.2012
manuprat jaskatas vai tu ed pareizi - ar to domaju, vai uznem pietiekami uzturvielas , vai visi vitamini ir un tad jadoma talak..

par sejas mazgāšanu, lpamegini so liniju , man patk

bet iesaku neaizrauties, jo esmu pamanijusi, ka vismaz mana āda paliek taukaināka un pumpaināka ja es pārforsēju ar sejas mazgāšanu.

Lieliski palidz mālu maskas :)
30.05.2016 13:12 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Daenerys1 - aizej pie ginekologa/endokrinologa (vēlams vienā personā). 3 mēnešos tiks galā ar hormonu disbalansu ;-)
30.05.2016 13:28 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
soda +jonson bebju sampuns,sajaukt kopa putriņu un iemaset sejas ada,paturet 5 min un noskalot, tā no rīta un vakarā....
man tāda pati problēma, un ar šiem līdzekļiem ir krietni uzlabojusies sejas āda 8-)
30.05.2016 13:29 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Viva Voleros,
Es jau 7 gadus lietoju hormonu preparātus, kamēr lietoju, tikmēr āda bija ideāla kā zīdainim, bet tiem bija citas blaknes, kāpēc pārstāju lietot.
30.05.2016 13:36 |

Reitings 216
Reģ: 05.03.2015
Jā,man arī ir tāda pati problēma. Pumpas kā velli un vēl taukaina āda. Esmu bijusi pie dermatologiem,kosmetologiem, bet vienmēr viss atiet vecajās sliedēs.
Ginekoloģes ieteiktie preparāti,protams,palīdz kamēr tos lietoju, tiklīdz pārstāju,tā viss atgriežas atpakaļ. :D
Es tagad arī cenšos lietot produktus ar visām tām iepriekš minētajām skābēm utt. Nezinu... sajūsmā ne par ko neesmu.
30.05.2016 13:48 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Avene micerālais ūdens. (faktiski jebkurš no aptieku kosmētikas klāsta, jāmeklē savs, kas vislabāk der)
Cinka krēms.
Skatīties, ko ēd (cukurs, bulciņas utt. labāk nē), nestresot.
Pārāk daudz neziest neko uz sejas un pārlieku neattīrīt ādu, jo tas nenāk par labu, tieši otrādi.
30.05.2016 13:53 |

Reitings 2494
Nēē .. Jūs mani nebiedējat.. Es beidzot priecājos par +/- normālu ādu.
30.05.2016 14:34 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
Man pirms daudziem gadiem izrakstīja Duac gel, kas ļoti palīdzēja pret pumpām.

jā, Duac gēls ir ļoti efektīvs, to tikai ar recepti var dabūt. Un toreiz dermatologs man arī ieteica Eucerin sejas mazgāšanas gēlu, kurš man šķiet tikpat labs kā Bioderma Sebium, ko iepriekš ieteicu, bet Eucerin ir lētāks. Vienīgi pudelīte nepraktiska.

Domāju, ka uzreiz nav jāskrien pie dermatologa, ņemot vērā, ka seja tiek nepareizi attīrīta. Ja mēneša laikā, pamainot sejas ādas kopšanas paradumus, nebūs uzlabojumi, tad gan vērts pierakstīties.
30.05.2016 15:36 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es mēģinātu vienkārši atrast maigāku sejas tīrītāju un pēc kārtīgas tīrīšanas katru vakaru pirms gulēt iešanas uz problemātiskajām zonām uzsmērētu skinoren krēmu.
Cik es saprotu tad tu nakts sveces eļļu lieto tikai mēnesi, labo ja kļūdos. Tad tev tomēr vel var nākties 2-3 mēnešus viņu palietotu lai redzētu pilnu rezultātu. Neviens produkts tev nevarēs sniekt jūtamus un redzamus rezultātus dienas laikā, tas ir laika gaitā, citam tā būs nedēļa, bet citam gads.
Alveju ir labi smērēt tad ja no pumpām paliek sarkanas rētas, alveja palīdz to sarkanumu ātrāk noņemt nost un sadziedēt ādu. + ja tiešām rētas paliek pēc pumpām tad labāķ vajag lietot sauļošanās losjonu sejai lai aizsargātu tās rētas tā lai nepaliek viņas vel izteiktākas pašreizējā saulē.
30.05.2016 16:23 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Piedod, bet sasmējos par tām roku ziepēm. Tad varbūt pēdu krēmu pēc tam uzsmērēt uz sejas? :-D
30.05.2016 16:27 |

Reitings 28
Vispār sliecos iegādāties proguktus, kurus Kaķis ieteica, tikai aptiekā to nav, Giovanni Duglasā bija tikai šampūni, bet tas man nav aktuāli :-D Tu teici, ka kkur LV var, tikai būs dārgāk, bet kur? Pajautāju draugam, lai UK veikalos paskatās, varbūt tur šie produkti ir populārāki/pieejamāki?
Duac gels ieintriģēja (l)
Kuri būtu produkti, kuri satur salicilskābi?
Kaut ko smērēt uz problemātiskajām vietām man ir pārmēru sarežģīti, jo, nepārprotiet, man nav akne, bet... Man visa seja šķiet viena vienīga problemātiska vieta, tās pumpiņas ir tādas maziņas, maziņas un daudz :-/
Agresīvā grūtniece, es nevēlos sev darīt vēl lielāku kaunu, tāpēc nevaru ne apstiprināt, nedz noliegt to, ka iespējams arī tā varētu būt noticis:-D
30.05.2016 22:48 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Tad varbūt pēdu krēmu pēc tam uzsmērēt uz sejas?

:D :D :D
30.05.2016 23:21 |

Reitings 1129
Reģ: 19.04.2015
es nevēlos sev darīt vēl lielāku kaunu, tāpēc nevaru ne apstiprināt, nedz noliegt to, ka iespējams arī tā varētu būt noticis

Pozitīvi! Vispār es arī agrāk ķermeņa krēmu smērēju uz sejas. Jo, nu kā - seja tak arī ir ķermenis :-D Tāpat arī roku krēmu uz sejas liku. Kopumā īpaši nešķiroju, ko smērēju virsū, ka tik krēms bij' :-D Tāpat arī neveicu svēto trīssvienību - attīrīt, tonizēt, mitrināt, par maskām un pīlingiem nemaz nerunājot. Līdz vienā jaukā dienā attapos ar baltajām pinnēm uz sejas, ko 2 mēnešus ārstēju ar dermatologa izrakstītājām zālēm uz 60 latiem (tieši tik sen tas bija).
30.05.2016 23:25 |

Reitings 5119
es nevēlos sev darīt vēl lielāku kaunu, tāpēc nevaru ne apstiprināt, nedz noliegt to, ka iespējams arī tā varētu būt noticis

piedod, sasmējos :D bet tā mīļi, ka godīgi arī pasaki :)

tiešām nepateikšu par Giovanni, iespējams, ka tad ir tikai matiem produkti, neesmu meklējusi LV
bet - iherb sūtīšana $4; paka atnāk 2 ned laikā. (pasūti līdz 22 eur (neieskaitot), neskatot sūtīšanu, lai nebūtu jāmaksā pvn)
30.05.2016 23:44 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Es neko superkrutu nelietoju sejas ādas attīrīšanai no kosmētikas un netīrumiem. Rozā Garnier micelāro ūdeni un Garnier Pure Active 3in1 sejas nomazgāšanai. Ikdienā zem kosmētikas lieku Bio2you anti ageing krēmu, bet nesen atklāju, ka pumpu ļoti ātri likvidē uz nakti uzsmērēts ķiploks uz tās. Augļskābju pīlings, māli, kanēlis ar medu, krustnagliņu uzlējums un olas baltums ar citrona sulu arī var nākt tikai par labu.
30.05.2016 23:45 |

Reitings 28
Dienvida, man ļoti līdzīgi, nu nebija jau gluži tā, ka ar smalku un pārdomātu procedūru palīdzību izvēlējos to labāko pēdu krēmu, pirku nost, cilpoju mājās un tad ka sāku zieķēt uz sejas... Uijjjj Smaids pa visu ģīmi :D
Vnk ja citreiz nebija pieejams sejas krēms, tad esmu arī ķermeņa, roku krēmus smērējusi, ka tik kaut kas virsū, jo dēļ mazgāšanas ar ziepēm āda ir kļuvusi tik sausa, ka vnk nesmērēt neko nav variants, jo sausā āda rada izteiktu diskomfortu :-/ pēdējā laikā tīrīju ar loreal pieniņu un toniku, sausums mani vairs nemāc, tagad pēdējā cīņa palikusi ar pumpām :/
30.05.2016 23:46 |

Reitings 5119
sausums mani vairs nemāc, tagad pēdējā cīņa palikusi ar pumpām :/

tas arī pakāpeniski, ja vairs nesausināsi tik traki, tad āda mazāk sāks izstrādāt taukvielas un pūtītēm vajadzētu samazināties (ja tas ir galvenais iemesls), bet dažās dienās tas visticamāk nenotiks, jābūt pacietīgai
30.05.2016 23:48 |

Reitings 28
Kaķi, 4 $ par vienu produktu sūtīšana vai par visiem? Virs 22$ liks pvn?
31.05.2016 00:00 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Jā, no 22 EUR jāmaksā PVN, ja sūtīsi to pašu no kādas privātpersonas, tad robeža būs 45 EUR, saprotu, ka iherb kā juridiska persona sūta.
31.05.2016 00:03 |

Reitings 28
Pag, bet ja man sanāk 22.47? (t)
31.05.2016 00:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!