Ja facebook es bloķēju kādu cilvēku viņam kaut kas atbāk ka esmu viņu bloķējusi vai viņam ir iespēja ieraudzīt ka esmu viņu bloķējusi?
Un ja tas cilvēks ir manam draugam draugos un es piemēram jādā posta vai bildē ietagoju savu draugu tas blokētais cilvēks to bildi neredzēs vai tomēr redzēs jo viņš ir draugos ar manu draugu?
Ehh sarežģīti bet ceru uz kādu zinošu cilvēku! (l)
Nekas tam cilvēkam neatnāk un arī neredzēs bildi, ja tā bilde ir no tava profila un, ja tu esi ietagojusi.
Tātad, kad tu bloķē - viss, kas saistīts ar tevi tam cilvēkam neuzrādās. :)
Tieši tā. Pati nobloķējusi esmu cilvēkus un man neuzrādās viņu komentāri (pat, ja zinu, ka viņi pie konkrētā posta ir nokomentējuši) un viņiem neuzrādas arī manējie. Tukšums.
Ja tu nobloķē cilvēku, viņš tik un tā redzēs, ja tu piespiedīsi like vai ierakstīsi komentāru pie kāda kopēja drauga bildes. Kāpēc lai neredzētu, ka tu ietago kādu draugu?
Uzej uz sava profila. Uzpied "Mans aktivitāsu pārskats", tad tur maliņā ir rakstīts "filters", uzpied "vairāk", saraksta galā ir "meklēt", uzspied tur, parādās meklējumu vēsture, uzspied "iztīrīt meklēšanas vēsturi".
No datora vismaz cik zinu ja bloķē tad nevar redzēt pilnīgi neko vairs. Pat ja esaot kopējās grupās un tas otrs cilvēks uztaisa postu, tu to neredzēsi, ja viņš ierakstīs komentāru tu to arī neredzēsi. Pa lielam varētu teikt ka nobloķējot cilvēku tu principā esi izsvītrojusi viņa iespēju piekļūt tev un tām vietnēm kuras tu izmanto fb.
Meklētājā ne tu varēsi atrast viņu, ne viņš tevi. Visa informācija kura būs saistīta ar tevi nebūs viņam pieejama un otrādi.
Es no telefona bloķēju, viņa profilā tur blakus ir izvēlne bloķēt!
Cerams princips vienāds un neredzēs ka esmu to darijusi !
Vēsturi arī izdevās izdzēst pateicoties Deemons12 shēmai!