:-D Mēs uztaisījām identiskas diskusijas ar 3min. starpību.
Es sākumā ļoti gribēju piedalīties, bija vairāki gadi dzīvē, kad piedalīšanās bija automātiska, jo valkāju tikai svārkus, kleitas. Tagad... nezinu. Pēdējā laikā esmu sapratusi, ka garderobei jābūt daudzveidīgais, svārku vilkšana vēl neliecina ne par kādu sievisķību, ko uzskatāmi demonstrē šie divi attēli:
Daenerys piedod, tev bija priekšroka,nozagu tev diskusiju!:D
Es pagājušo vasaru pavadīju kleitās un svārkos,jo bija brīvais grafiks. Bet pagaidām tas viss man ir tālākajā skapja stūri. Tāpēc es gribu atdzīvinaties un mēģināt neizskatīties pēc sievietes no otrās bildes!:-D
Tik pašsaprotami tagad staigāt kleitās un svārkos. Nesaprotu kā laikā, kad pāri +20, var staigāt melnās, biezās biksēs vai legingos, sen būtu beigta, ja tādus vasarā vilktu.
Es visu ziemu nostaigāju kleitās/svārkos, bet, tā kā eju uz vaksāciju, tad nemaz nevaru mēnesi no vietas vasarā staigāt svārkos.
Kā jūs, meitenes, kuras vaksējat kājas, vasarā ģērbjaties? Kādas 2 nedēļas kājas ir gludas, bet pēc tam jau sāk ataugt un tad jāgaida, kad izaug pietiekami, lai atkal var iet uz vaksāciju. :-/
ņam ņam, brīvdienās jau der, bet man birojā pie galda ir tendence nedaudz braukāt ar krēslu turpu šurpu un regulāri esmu savus garos svārkus sapinusi starp biroja krēsla ritenīšiem :D
Limonāde, jā, tikai kājas un bikini līniju. Man arī tas pats ar tām padusēm - nesaprotu, kā lai sāk tieši tā paša iemesla dēļ, kā Tev.
freya, es to nedēļu pirms vaksācijas staigāju garajos svārkos arī uz darbu. Man gan arī mēdz sapīties, bet es cenšos viņus savākt tā, lai nevelkas pa zemi. Bet es kabinetā sēžu viena pati, līdz ar to neviens neskatās, kā es tur esmu apsēdusies :D