Kad uzzināju cenu (šķiet, ka bija 170 eur), tad ātri vien pārdomāju iet pie šīs zīlnieces, par kuru neatradu nevienu pašu atsauksmi.
Iepriekš esmu bijusi pie super-numerologa, kurš pateica ļoti daudz, ļoti precīzas info, par kura vizīti samaksāju 25 latus un par kuru bija ļoti daudz atsauksmju... Tāpēc īsti nesaprotu, kā var cilvēks tik daudz prasīt naudas, ja par viņu vispār nekas nav zināms? Nu nē, paldies...
Sorry, precīzas cenas 120 eur (saderības noteikšanas, jautājumi par citām personām, aktuālie jautājumi, utt) un 160 eur (tas ir konsultācija + čakru attīrīšana, enerģētikas atjaunošana, utt).
ilgums 1 h.
Bet manā skatījumā tas nemaina būtība, ka nekur neredzu par šo personu reālas atsauksmes. Un cenas manuprāt nav pārāk adekvātas.
Es uzskatu tā - ja cilvēkam patiesi ir spējas, viņš tās neizmantos mantkārīgi un par savu palīdzību teiks "Ja gribi ko dot, dod tik, cik uzskati par vajadzīgu". Jo nevar būt tā - vienam palīdzēja mazliet, otram bezmazvai dzīvību izglāba, bet abu gadījumu cena par palīdzību būs vienādi vērta.
Izskatās pēc kārtējās cacas, kas atradusi veidu kā nokāst naudu matu balināšanai
Es pie vienas gudras sievietes arī pagājušogad biju, bet vairāk viņa nevis par mistisko pesteļošanu zina, bet par tējām, zālītēm utt., konsultācija beidzas, uz galda ir kastīte - ja uzskati, ka viņa tev ko palīdzēja, vari arī ko ielikt iekšā. Teikšu tā - tur bija daudz divdesmitnieku vienai dienai.