Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vienas dienas izklaide

Reitings 1
Reģ: 24.05.2016
sveikas cosmo meitenes! Vai šeit ir kāda, kas vēlas izrauties no ikdienas rutīnās un kādu siltāku vakaru pabraukāties ar motociklu, aizbraukt līdz jūrai un parunāties un iespējams iztrakoties? Esmu sportisks 26 gadus vecs džeks(bet bez sešpakas :D), vairāk patīk muļķīgas sarunas, bet patīk arī runāt par politiku un tml. lietām. Vēlama brīvdomājoša meitene ar labu humora izjūtu, jo pašām patīk pasmieties gan par sev, gan par citiem. Kā arī sakarā ar to ka moča amortizātori ir dārgi, dotu priekšroku meitenei līdz 72 kg.:D Kā arī īsakai par 180m, jo sakrā ar to, ka esmu 185, mani pārņemtu mazvērtības kompleksi ja meitene būtu gandrīz tik pat gara kā es:D Pats neesmu izkāpis no modes žurnāla vāka, bet ar meičām izskata dēļ problēmas nekad nav bijušas un nav bijis meiteņu uzmanības deficīts, bet tā kā vairs nestaigāju uz vecrīgu gribas kautko savādāku, tīri viena vakara piedzīvojumu, bez pieķeršanās vai tml. Meiteņu bildes nekolekcionēju un piedāvājums ir aktuāls Rīgā vai pierīgā dzīvojojašām. :-)
25.05.2016 10:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits