Alexxa, nu pari vainīga, ka esi tik diplomātiska... :D Nav ļauni domāts, bet te izskanēja doma par "gribās visu laiku būt kopā" situāciju un tādai ir jābūt pirmajā attiecību laikā. Teiksim tā, es būtu bijusi riktīga skabarga pakaļā - zvanītu nelaikā, uzrastos nelaikā, šo to pārbaudītu no attāluma. Manam vīram (toreiz vēl nebija) varēju zvanīt nakts laikā, pasaukt un viņš atskrietu. Es to principa pēc izdarīju, lai redzētu vai tie nav tukši vārdi. Nesaku, ka tas paglābtu no visiem gadījumiem, kad cilvēks var melot... Bet nu tā, no manas pieredzes - es pazinu viņa draugus, pazinu vecākus, zināju, kur strādā un, kur mācās, visur biju pabijusi. Tikāmies katru dienu pēc lekcijām. Brīvdienas pavadījām kopīgos izbraucienos. Būtībā, visu brīvo laiku pavadījām kopā. Uz tusiņiem vispār negājām - cik nu par tusiņiem var saukt draugu pasēdēšanas. Abi - introverti cilvēki esam. Patika būt vieniem, bet kopā. Par mājassoli - viss bija skaidrs. Mamma tur uzkopa un gatavoja, dēliņš bija izlutināts. Man nevajadzēja dzīvot kopā, lai to saprastu. Un viņš nekad nebija dzīvojis atsevišķi no vecākiem (vēl jauni bijām). Nu un tagad pasakiet man, kāda bija varbūtība, ka apprecoties, viņš izrādītos savādāks?... Jā, raksturi mums traki, bet to arī jau sapratām pirms kāzām. Tālāk jau bija vnk pieslīpēšanās un teritorijas sadalījums. Nezinu... Ideālu cilvēku nav. Jautājums tikai, cik daudz esat gatavi izdarīt, lai paliktu kopā.