Krakova noteikti labāk nekā Varšava. Brauktu skatīties Krakovu un pēc tam Aušvici vai arī augšā Tatros uz Zakopani un tā. Varšava man šķiet diez gan depresīva. Tur man patīk zoodārzs un pilis ar parkiem.
Es tev ieteiktu izdomāt uz kuru regionu Polijā tu plāno doties, jo lai gan kartē viss izkatās tuvu un ceļi viegli izbraucami dzīvē lielākoties gadās savādāk:-D
justme1, ja pareizi atceros ap 20 eiro. Tur var nopirkt biļeti internetā un uzreiz pieteikties uz konkrētu laiku pie konkrētas valodas tūristu grupas. No sākuma likās, ka padārgi, bet kad nokāpām lejā tajās raktuvēs sapratu, ka viennozīmīgi ir tā vērts.
Manuprāt ziemeļos ir trīs galvenie apskates objekti: Gdaņska, Malborka, Toruna. Vēl var apskatīt Čečočnika ( Ciechocinek ) ārstnieciskā kūrorta pilsētu, tieši sāls tvaicēšanas torņus.
Ja fodies uz Torunu noteiki iesaku apmeklēt Hotel spichrz restauraciju
Ļoti garīga un kvalitatīva Polu virtuve. Tikai neņemat neko daudz, jo porcijas tur ir milzīgas. Nu vispār kā jau visur Polijā, kur pasniedz riktīgo mājas ēdienu :)
http://www.viator.com/tours/Warsaw/Warsaw-Pub-Crawl/d528-13461P1 Warsaw Pub Tour $18.21
Entrance fees
Gratuities
Beverages
Local guide
Guaranteed to skip the long lines
Choose two from a selection of cocktails, beers or wines in the 1st bar
Shot at each bar
VIP club entry