hellish, es recepti gan mazdrusciņ pārveidoju (neko daudz no oriģināli piedāvātās receptes neatšķiras).
Nepieciešams:
* 220g brūnais cukurs;
* 60g sviesta istabas temperatūrā;
* 1 liela ola (es pievienoju 2 vidējas);
* 180g paniņu (es pievienoju kefīru)
* (es vēl pievienoju 2 ĒK mājās gatavotu vaniļas ekstraktu (nejaukt ar esenci) rabarbers un vaniļa vispār burvīgi saskan);
* 260g miltu;
* pusotra tējkarote cepamā pulvera;
* pusotra tējkarote sodas;
* šķipsniņa sāls;
* rabarberi (man bija saldēti rabarberi, ko atsaldēju 3h pirms gatavošanas, lieko šķidrumu nokāšot)
Pagatavošana:
Sviestu sakul ar cukuru, pievieno olas un vaniļas ekstraktu (ja vēlas), pievieno paniņas/ kefīru.
Atsevišķā traukā samaisa sausos produktus un, kārtīgi maisot, pievieno sviesta masai. Visu kārtīgi samaisa, pievieno rabarberus, samaisa. Liek mīklu sagatavotā ietaukotā mafinu pannā/ papīrīšos un cep 180 grādos 25min. :)