Šampūniem pievēršu uzmanību (ja ir laiks ilgāk papētīt), lai mazāk krāsvielu, parabēnu u.c.
1) Šampūni pēdējā laikā ir bijuši šādi: no
Inecto ar kokosriekstiem, labi smaržo, laikam nav testēts uz dzīvniekiem. Tagad ir
Planeta Organica ar smiltsērkšķiem, maigs, patīkams šampūns.
.
2) maniem sausajiem matiem ar parastu kondicionieri nepietiek, tāpēc pēc katras matu mazgāšanas ir 3 dažādas matu maskas uz maiņām:

ja godīgi - Elvital bija visdārgākā no šīm trim, bet no tās ir vismazāk jēgas. Kā tāds biezs kondicionieris, kurš balinātiem matiem kā maska neko nepalīdz
.
3) dušas želejas vietā ir
Stenders un citas ziepes, kuras lietoju ik pa pāris dienām. Neviena no mums te (arī es) nestrādā akmeņogļu raktuvē vai lauksaimniecībā, lai būtu jāberžas ar sazin ko katru dienu
.
4) nav tāds un nesaprotu, priekš kam tādu vajag - smērēt virsū, lai vēlāk tāpat mazgātu nost?
.
Man, piemēram, ir taukaina sejas āda. Pumpu laikos bija visādi krēmi un skrubji, bet tagad vienkārši noslauku seju ar mitru dvielīti. Ziemā gan rokām paņemu kādu krēmu, jo roku āda plaisā. Par visiem tiem krēmiem un tāpat arī šampūniem man ir palicis iespaids, ka dārgākais ne vienmēr ir labākais. To es secināju jau ilgi krāsojot matus. Loreal matu krāsu cena sasniedz 8 eiro (ja nemaldos), bet Loreal Preference balinātājs ir vispretīgākais, ko man nācies uz saviem matiem likt - šķidrs, smird, instrukcija par sarežģītu (tūbiņām numuri vieni, bet apraksti instrukcijā citi wtf??).
. Dārgums vienmēr negarantē kvalitāti - ne šampūniem, ne krēmiem, ne citai žižai :D