Bet jā, kāpēc lai tāda bilde būtu jaliek publiskai apskatei, nesaprotu.tiesi ta! Es vispar tai bildei neredzu jegu. Labaku skatu tevam ar delu nevar atrast un fotografet? kad mazam dupsim slaucitu kaku ar focetu?
Vecāki šo uzskatīja par ārkārtīgi aizkustinošu brīdi un ar bildi dalījās «Facebook». VieVelme publiskot un nemitigi kert kameru un fotografet aizkustinosos mirklus visus un tad tos obligati publiskot plasai pasaulei paliek arvien trakaka. Daamas pamanaas pat izlkt bildes kur uz poda tup. Tada sajuta ka ar kameru pamostas un ar to aiziet gulet. Bet labu bilzu tai pat laika ir maz, ...
Man šķiet brīnišķīgi, ka cilvēki publiskajā telpā aizvien vairāk promotē tēva tēlu, kas ir mīlošs, rūpīgs, pašaizliedzīgs un kompetents (bērnu aprūpē un audzināšanā).tada lom atevam ir butiba normala. Un ir daudz skaistu foto vai video kas to parada. Te runa ir mazliet par ko citu.
Man šķiet brīnišķīgi, ka cilvēki publiskajā telpā aizvien vairāk promotē tēva tēlu, kas ir mīlošs, rūpīgs, pašaizliedzīgs un kompetents (bērnu aprūpē un audzināšanā). Sabiedrībai ir vajadzīgi krietni vairāk šādi pozitīvi piemēri un šādai tēva lomai būtu jābūt redzamai un kaut kam uz ko tiekties, nevis "pacēlu asti un aizgāju" vai "dažreiz uzzspēlējam futbolu" tipa tēviem, kam nav ne īstas tuvības, ne emocionāla pārdzīvojuma kopā ar saviem bērniem.
Skumjā kārtā tiem, kuri nes karogu šādām pārmaiņām, nākas dabūt dzirdēt visādas samazgas un tā tas ir gan tādām "nenormālām parādībām" kā krūtsbarojošām mammām, kas paniski nebaidās tikt redzētas, viendzimuma pāriem, kas atļaujas gribēt apprecēties vai sievietēm, kam pietiek nekaunības gribēt strādāt par automehāniķēm, elektriķēm vai lidmašīnu pilotēm. Kaut kad jau mēs kā sabiedrība izaugsim, jā, bet ir saprotams, kāpēc reti kurš no mums gribētu būt to karognesēju vietā...
Vispirms atvēru bildi un man likās normāla, pat mākslinieciska savā ziņā. Taču palasot to stāstu, kas tai bildei ir apakšā... es ko tādu nepublicētu. Tas brīdis nešķiet piemērots lieku cilvēku acīmes lasiju stastu uzreiz, tad izpetiju bildi. Skumji ka dazi saja atrod kadu skaistu zemtekstu...
Bet tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis, lai kādam atkal nerodas nepieciešamība iestāstīt, ka domāju nepareizi.