Ir ļoti liela nozīme tam, kā izskatās cilvēka ikdienas pārtikas racions:
1) spināti, pilngraudu makaroni, brūnie rīsi, granātāboli, turku zirņi, lēcas, garneles, vistas fileja, brī siers, beramā tēja u.c.
vai
2) kartupeļi, "baltie" makaroni, burkāni, āboli, tēja "Možums", vistu stilbi, Holandes siers u.c.
Nesaku, ka otrais ir kaut kāds "izdzīvošanas" variants, daudzi tā ēd un jūtas labi, savukārt pirmais nav nekāds "biezo" saraksts - apzināti neliku tur histēriski dārgus produktus. Bet ir būtiska starpība starp iztērētās naudas daudzumu katrā no šīm izvēlēm.
Pati sev vienai tērēju apmēram 40 eiro nedēļā, kas sastāda ap 160 eur mēnesī.