ko darīt ar vistas fileju

 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Neko nesparotu no gaļas. To ne ēdu, ne gatavoju.
Bet man ir vistas fileja, ko vajadzētu pagatavot.
Kādi ieteikumi?
19.05.2016 18:42 |
 
Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Vistai nav tādas ķermeņa daļas, ko sauc par karbonādi, tāpēc arī piesienos.
19.05.2016 19:08 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Kad nonem no pannas, nogaidi pāris minūtes, Lai sula savelkas atpakal, tad pārgriez horizontāli uz pusēm (pārbaudi vai nav rozā vidus!) Ja nav , liec Uz skivja, vari samaisiit izteceejusho cepšanās sulu ar nedaudz krējuma Un pārliet pāri.
19.05.2016 19:09 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
DOMATS izklape, apvila ola, rivmaize..nekada gadijum ane miltos. Var uzlikt velak tomatu un sieru....:-P:-P JA NIEZ , TAD EJ SEV PAKASI:-P:-P
19.05.2016 19:09 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Cepta ellā vai cepenē ar olīvellu var būt loti sulīga, Ja nepārcep un lauj "atpūsties" pēc cepšanas beigām.
19.05.2016 19:11 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Reti edu galu:-D , bet vistas fileju ar saldo kreejumu taisu, reizem ari olu piemociju klaat. Ko vel vari darit atdot manas muterites kakenei, vina tikai fileju ed un neko citu..a nu vel dargos bernu cisinus:-D
19.05.2016 19:11 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Man jau liekas ja tev netik galas edieni, un tos gatavot tad viegli salati bus pasa laikaa.


cēzara salāti ar vistas fileju







19.05.2016 19:12 |
 
Reitings 865
Reģ: 21.08.2010
Es pagājušo nedēļu taisīju tā, ka iegriezu pa vidu un ieliku mozarellas šķēlītes un cepeškrāsnī iekšā. Pirms tam gan arī ierīvēju ar garšvielām. Bija ļoti garšīgi :-)
19.05.2016 19:12 |
 
Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Jā, ēd arī pirms kāda laika taisīju kā Poga, tikai mīcoju iekšā arī spinātus un garšvielas. Aprāvu uz karstas pannas un tad cepenē. :-D
19.05.2016 19:15 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Kādi garšaugi piestāv vsitai?

Paldies, dāmas!!! :)
19.05.2016 19:16 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Pats vienkāršākais: izvāri ūdeni, var ar grašvielām, vai bez garšvielām, vienalga. Atdzesē. Sagriez gabaliņos. Pievieno lapu salātiem. Iecienītākās lapas + cherry tomāti + gurķi + viss cits, kas garšo, + vistas filejas gabaliņi, mērces, garšvielas pēc saviem ieskatiem.
19.05.2016 19:17 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
sis ir feini


http://spoki.tvnet.lv/receptes/Cepta-vistas-fileja-ar-kirbi/468106





vistas filejas kotletites


vai ar pukkapostu ;-);-)
19.05.2016 19:18 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Karijs, pipati, citronpipati...vai specialas garsvielas. Parak gan daudz nevajag ;-);-)
19.05.2016 19:19 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Jaa, apbrūnināšana uz pannas pirms cepeškrāsns palīdzēs saglabāt vistas sulīgumu.
19.05.2016 19:20 |
 
10 gadi
Reitings 4974
Reģ: 29.01.2009
Man vismīļākā recepte ir Vista Teriyaki mērcē + rīsi, var taisīt pēc šīs receptes:
http://receptes.tvnet.lv/receptes/teriyaki-vistas-voks-4-porcijas/
Vēļ ļoti garšo ķīniešu gaumē: http://zitinja.blogspot.com/2011/01/calis-la-china-style.html
19.05.2016 19:23 |
 
Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Aj es nezinu kā sauc vistas fileju olā, miltos vai rīvmaizē, beidziet piesieties :D
19.05.2016 19:28 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
kartupelu cieti gan nevajag bliezt klat...bet citadi ka es ieteicu, garsigi.
19.05.2016 19:29 |
 
Reitings 2
Reģ: 17.08.2009
Es šodien tieši gatavoju vistas fileju - sagrieztus sīpolus un sarīvētus burkānus apcepu nelielā eļļas daudzumā, pēc tam pielēju puskrūzi ūdens, pieliku nelielos gabaliņos sagrieztu vistas fileju, pieliku garšvielu maisījumu vistai, sāli un tālāk sautēju, uzliekot pannai vāku.
19.05.2016 19:31 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
es lietuju so rivmaizi. Citas vairs neriskeju, si balta laba.Miltus ne vistai , ne cukai nelietoju.
19.05.2016 19:31 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
es ari kotletes, zivs kotletes, sniceli,zivi,jebko paneju tikai rivmazee.
19.05.2016 19:32 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
gabijagabija- Nu, šnicele varētu būt nedaudz korektāk, bet visi saprot, kas ir vistas karbonāde. Nesapratu to piesiešanos. (l)
19.05.2016 19:32 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits