Heyy! Katru dienu man raksta kāds puisis. Esam pabijuši kopā arī dažās ballītēs. Viņš pret mani ļoti labi izturās. Un man viņš ir ļoti iepaticies,(l) bet kā runā viņš neesot no tiem kārtīgākajiem un pareizākajiem, visi man saka, lai labāk turoties no viņa pa gabalu.:-/ ko darīt? Un bai vispār es viņam interesēju, vai vienkārši esmu viņam kāda izklaide? :-/
Jā, jā, paklausies citus, tie parasti zina vispareizāk :D Pareizi saka Ray - aizej randiņā, parunājies dzīvē un iepazīsti to cilvēku pati, nevis paļaujies uz to, ko saka citi.
Pati uzaicini. Nav jau uzreiz jāsaka, ka aicini uz randiņu, bet vari, piemēram, pateikt, ka pati dodies/gribi aiziet uz kaut kurieni un vai viņš negrib piebiedroties.
Kate.M tieši šādi es darīju ar iepriekšējām 2 ballītēm uzaicināju viņu. Bet sarunājām, ka neviens nedrīkst zināt,ka tieši es viņu aicināju, jo daudziem pret viņu lieli iebildumi.:-D
šādi es darīju ar iepriekšējām 2 ballītēm uzaicināju viņu. Bet sarunājām, ka neviens nedrīkst zināt,ka tieši es viņu aicināju, jo daudziem pret viņu lieli iebildumi.
Man jau liekas, ka kāda starpība kurš kuru uzaicina, neredzu tur neko sliktu. Un tie daudzie var teikt, ko grib! Tā ir tava dzīve, tava izvēle un tiem citiem cilvēkiem par tavu dzīvi ir vismazākā daļa. Neklausies, ko saka citi ! Dari kā vēlies Tu! :-)