Ķiršu Zēns- Precīzi!!!!! Var mani saukt par dirsa lideju jo tev tgd piekritu katram vardam, man pilnigi pie kajas, tapat pajat ko par mani seit doma, es sen vairs necensos te kadai iepatiktos jo vienkarsi NAV VERTS. Tik tuksas un garlaicigas visas, plus vel ne ipasi simpatiskas dalja, bet no sevis nez kadas princeses sadomajusaas. Bet mana virziena ari oj oj oj kas ir veltits, varbut ne ti krupji kaa tev, bet tuvu tam. Pat palasot bez temu- tur viss skaidrs- dzeru kafiju, darbs, negirbu stradat, negribu iet uz skolu, biju ara, paelpoju svaigu gaisu, redzeju sauliti, wtf vnk??? Es dirst un curat ari eju bet par to foruma nerakstisu jo neuzskatu ka visiem tas ir jazina ;/ te neviena nav dzives bauditaja, traka meicha ar trakam idejaam, pec principa dzivojam 1x dzive jabauda, kkadas kafiju atkarigas majas tupejatas kuram bez vinju chalja nekaa dzivee cita nav, pat ar draudzenem netiekas :D nozelojmai un skumji, man tadas skukjenes atbaida, patik forsas un interesantas sievietes, bet te diemzle tadu nav