16.maija BEZTĒMA

Reitings 743
Reģ: 22.11.2015
Labrīt!

Izvedu suni un miegs vairs nenāk.

Lai veiksmīga pirmdiena un visa nedēļa! (l)
16.05.2016 06:10 |

Reitings 490
Reģ: 10.08.2014
Pamatojums - tu par varītēm centies pieglaimoties lietotājam, kurš tevi reiz pasūtīja taisnā ceļā uz poda. Tu vaktē viņa komentārus un izmanto izdevību (nesaku, ka katru, jo pati tik bieži forumu nerakstu) viņam piekrist, uzsākt sarunu.

Ar Elmo tev ir kopīgs tik vien kā nesekmīga pamatskolnieka rakstības stils, rupjība, mīla pret Serjožu un totāla nespēja ilgāk par pāris stundām abstrahēties no sava iepriekšējā profila.
16.05.2016 19:23 |

Reitings 490
nelasu un nerakstu :D
16.05.2016 19:23 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Lasot Elmo komentārus, es nekad nebiju sapratusi, vai cilvēks ākstās, vai arī tiešām tik slimi cilvēki apkārt dzīvo.
16.05.2016 19:26 |

Reitings 134
Reģ: 15.05.2016
Vakardiena- Es NEVIENAM nepieglaimojos, es te esmu viens no retajiem, kas nebaidas atskirties ar domasanu, un tas ari ir tas kas man saja foruma looooti nepatik, pelekas peles ;/ es tikai turpinu teemu, jo man ari saja sakara ir ko teikt un esmu teicis jau sen

redzi, atkal nepamatotas aizdomas, apvainojumi. Padsmitgadnieka rakstisanas stils??? JO??? Tad te dazam ir bernudarznieka rakstibas stils :D:D rupjs esmu tikai tad ja mana virziena velta ko rupju, tad logiski atbildu ar to pasu, ka savadak??? miila pret serjozu man ir tikai tada ka es uzskatu ka vins ir eirovizijas UZVARETAJS!!! Nevis gaudona un snukstesana ar amfetaminkokain stiklainam acims :D:D Neesmu pretkrievisks ka dazas loses te
16.05.2016 19:28 |

Reitings 177
Reģ: 10.05.2016
Nu vismaz skaidrs ka Unique ir skaista :D
tā tad ir laba lieta..

Lai pucējās.. Tas piedienas meitenēm. (l)
Brīžiem ir tādas cacas, ka īsti nezini, vai viņa vispār prot runāt, un spējīga domāt :D :D ir tādas satiktas ... :D :D Ej kaut kur kopā, liekas ka viņa no citas planētas 8-)8-)8-)
16.05.2016 19:28 |

Reitings 134
Ķiršu Zēns- Nu skaista ir, tas gan jaa, blondine, maza auguma, bet ar nu looti bērniškīgu sejinu, galvenais ka vinas čalis ir tāds pats, tikai nav nekāds saldais bet arī izskatas daudz jaunāks par saviem gadiem :D nu tāds tādu atrod laikam :) Lai jau turās. Bet unique ir tāda, garastavokla cilvēks manuprāt, šad tad pasaka ko gudru, citreiz loti stulbu, bet nu var just ka ir caca kopuma :D
16.05.2016 19:32 |

Reitings 134
Dianna- To pašu es loti bieži domāju lasot daudzu lietotāju komentārus, diemžēl...
16.05.2016 19:34 |

Reitings 177
vispār..

man ļoti nepatīk kādu aizskart.. man ir ļoti nepatīkami kādam aizrādīt, ja viņš ir neglīts, resns utt.
Es tā nemēdzu darīt.
Bet, te ir provokācija. Un tikai tāpēc.

Tikai tas iemesls- pataisījāt mani par muļķi... Kaut vai es forumā nācu ar vēlmi runāt par seksu.. kaut kādu apģērbu dažreiz. Kaut ko interesējošu.. Bet tā vietā, lai mani uzklausītu, arī par attiecībām. Lai normāli forumā sazinātos.
Tā vietā.. Esmu saņēmsi komentārus- slims, šiziķis, neglīts, morāls kroplis :D tādā garā.
Vien vārd sakot, cilvēks ar garīgām problēmām. Neglīts, bezcerīgs :D :D

Varbūt pa visu šo laiku, atradās kādas 3 meitenes, kuras bija jaukas, un saprotošas. Kuras tiešām spējīgas uztvert citu.. Nevis apvainot bez pamatojuma.

Bet te ir kārtējās ikdienas sarunas- viņš ir tāds, viņa tāda. Mēs esam tās foršās.. Kuras te ņemās caurām dienām.. Vien pietiek jūs apzināt, apskatīt soc. portālos.. Un viss top skaidrs.. (s)(t)(t)

Mēs zinam vislabāk.. Tikai, vienīgais kur jūs kaut ko zināt, ir COSMO.LV
16.05.2016 19:34 |

Reitings 134
Un vispār es so forumu sāku lietot tikai tapēc lai sadraudzētos virtuāli ar meitenēm/sievietēm kas šeit uzturās un kas zin, varbūt arī dzive bet esmu sapratis ka negribu te nearvienu sadraudzēties, galīgi nav tā auditorija,diemžēl. Jo vairāk lasu, jo vairak par to parliecinos... Nu nav te normalu forsu sieviesu, nav...Pasas to nekad neatzis, bet par loti skaistam gan sevi sauks lol.

Un jaa, vienubrid satikos ar vienu meiteni kuru seit iepazinu, bet ari sapratu ka vina ir galigi nekada, ka jau visas kas seit uzturas plus vel izradijas divkosiga :D
16.05.2016 19:36 |

Reitings 177
Īsumā, rezumējot.. tas ko vēlējos pateikt..

Mani neapmierina portālā notiekošais... Satura kvalitātes.. Un foruma iezīmes palikt sliktākam, nevis uzlaboties.
Vadošās foruma personas, nav tik uzrunājošas, un ir prastas. Līdz ar to, forums iznīkst.. Nav kvalitātes vispār nevienā tēmā.. Ok, tādas ir Kosmētikas tēmā mazliet, droši vien arī māmiņu..
Bet citur.. cmoon.. kas notuiek BeZtEmā..

var neveidot.. visiem tpt skaidrs.. ka brīvdienas bija dažādas, un tagad dzeram 2tro kafiju, un pildam svarīgus darbiņus 8-)8-)8-)
16.05.2016 19:37 |

Reitings 177
un zīmēties, cik stulbam ir jābūt?? lai pieminētu savu stulbi izmesto naudu ?? (t)(t)

salona autiņu var atļauties mazais uzņēmums . vai ilgtermiņa kredīts.

Dzīvot slogā , tā nav māksla.. Emigrēt ?! (t)(t)

Ziniet, ir cilvēki, kuriem viss ir savs, un kuri vēl stutē citus.

Un kuriem robežas nav 1 dzīvoklītis guļamrajonā , tas pats kredītā.. Bet pārsimt hektāros, un īpašumos.

Bet tas tā.. Jums laikam šķiet, ka visi ir nabagi, vai kā ?!
16.05.2016 19:43 |

Reitings 134
Ķiršu Zēns- Precīzi!!!!! Var mani saukt par dirsa lideju jo tev tgd piekritu katram vardam, man pilnigi pie kajas, tapat pajat ko par mani seit doma, es sen vairs necensos te kadai iepatiktos jo vienkarsi NAV VERTS. Tik tuksas un garlaicigas visas, plus vel ne ipasi simpatiskas dalja, bet no sevis nez kadas princeses sadomajusaas. Bet mana virziena ari oj oj oj kas ir veltits, varbut ne ti krupji kaa tev, bet tuvu tam. Pat palasot bez temu- tur viss skaidrs- dzeru kafiju, darbs, negirbu stradat, negribu iet uz skolu, biju ara, paelpoju svaigu gaisu, redzeju sauliti, wtf vnk??? Es dirst un curat ari eju bet par to foruma nerakstisu jo neuzskatu ka visiem tas ir jazina ;/ te neviena nav dzives bauditaja, traka meicha ar trakam idejaam, pec principa dzivojam 1x dzive jabauda, kkadas kafiju atkarigas majas tupejatas kuram bez vinju chalja nekaa dzivee cita nav, pat ar draudzenem netiekas :D nozelojmai un skumji, man tadas skukjenes atbaida, patik forsas un interesantas sievietes, bet te diemzle tadu nav
16.05.2016 19:44 |

Reitings 490
Kuras tad būtu tās vadošās personas un kurš viņas par tādām iecēlis?

Ja tu taisītu savas tēmas, rakstītu tikai tajās, tevi neaiztiktu (vai aiztiktu ļoti minimāli). Traucējoši ir tas, ka tu ar savām ne pārāk daudzveidīgajām interesēm piekakā pārējās tēmas, kam ar to nav nekāda sakara.
16.05.2016 19:45 |

Reitings 177
Nu viss..
Varat runāt tālāk :D

atvainojos ka izjaucu jūsu ikdienas rutīnu. .un atgādiniet sev vēlreiz te , cosmo.lv portālā.. cik īpašas jūs esat.
16.05.2016 19:45 |

Reitings 134
Mans priekšlikums ir visas lietotājas kuras ir uzrādijušas mazāku vecumu par 27 vienkārši automātiski izdzēst, jo tur viss skaidrs, padaris so forumu vel nebaudamaku neka vins jau ir.

Man goda vārds ir bail pašam pamest šo forumu, jo zinu ka tad viņš klūs vēl daudz garlaicīgāks un aprobežotāks nekā vins jau ir un līdz ar mani aizies vairākas citas cosmietes :-/
16.05.2016 19:48 |

Reitings 490
Man goda vārds ir bail pašam pamest šo forumu, jo zinu ka tad viņš klūs vēl daudz garlaicīgāks un aprobežotāks nekā vins jau ir un līdz ar mani aizies vairākas citas cosmietes

Gandrīz aizrijos ar savu trešo kafiju.
16.05.2016 19:51 |

Reitings 177
un pirms sūtiet mani pie spoguļa, vai sauciet par slimu, garīgi atpalikušu, pretīgu.

padomājiet labāk, kas , un kam to visu saka, un kāpēc. :D
Pateikt cilvēkam- Tu izskaties pēc cūkas..
Nu , to var izdarīt viegli.. Bet atrast cilvēku kurš izskatās pēc cūkas, un viņam to pateikt... Tā jau ir augstāka pilotāža..
Bet ir vēl viena augstāka pilotāža, kura šajā forumā nav sastopama.. un netiks :D
16.05.2016 19:51 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Man goda vārds ir bail pašam pamest šo forumu

Droši, nebaidies un pamet šo forumu.
16.05.2016 19:54 |

Reitings 490
Rebelsoul, bet apbrīnojama pašaizliedzība un misijas izjūta Elmim piemīt - bieži tādu nesastop.
16.05.2016 19:58 |

Reitings 134
Ķiršu Zēns- Kāda?

Rebelsoul- Es esmu par to domājis, bet kaut kas mani neatlaiž un nelauj,nēe ta nav sirdapzina šoreiz,bet dāma kura teica ka ja aiziesi tu, aiziešu arī es, man bez tevis šajā forumā nebus ko darit ;/ Principa tapec es te upurejos citu cilveku dēlj bet vienmēr manis rakstitais tiks parprasts vai saprasts ne ta,lai gan visam ko es rakstu ir loti dzila doma apaksa, tadel ari zeel ka intelektualu bet traku meicu te nav ;/ tikai garlaicigas divaana pirdejas ar tadu pasu lupatu blakus kas noliks tos kas tadi nav bet bus pilnigi savadaki...
16.05.2016 20:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits