meksikanka esi sveicināta atpakaļ :) Kā atpūties?
Man šodien traki daudz darbi, tikko tikai tiku pusdienās un varu nedaudz atvilkt elpu. Baigais aukstumiņš šodien, brrrr. Nedēļas nogale gan bija perfekta, ja kāda meklē , kur atpūsties Latgalē, var man uzrakstīt, tiešām forši bija, noīrējām tādu kā villu pie ezera, ar āra baseinu, tad vēl bija vakarā džakuzi labs zem klajas debess, pirts, pēc pirts varēja nopeldēties baseinā. Tur uz vietas dažādas izklaides, braukājām ar segvejiem, ar laivām un katamarāniem, laidāmies pa trosēm pāri ezeram, sporta laukumi dažādi, volejbols, basketbols, biljards, tad vēl tās meža kaķa tipa trases bija. Daudz dažādas iespējas, reti kurā kempingā ir tik daudz aktivitātes, man ļooooooti patika. Ar laiku arī paveicās, no Rīgas izbraucām lija lietus, tur saule bija, un no lietus ne miņas. Baigi forši, lieliski atpūtos (l)
Tagad jāsaņemās darbiem, grūti šodien, pēc tik lieliskas nedēļas nogales. Neesmu arī izgulējusies labi, ilgi notusējāmies, šorīt agri bija jāceļas, tagad grūti. Gaidu vakaru, kad tikšu gultā iekšā :D