Es arī nesaprotu šitādu režīmu - 5 dienas veselīgi, 2 noēšanās. Protams, visiem var paslīdēt kājā, bet kāpēc tad jābrīnās par to, ka svars nekrīt? Īpaši, kā meitene te minēja, ka tas ilgst jau vairākus gadus.
Atklāti sakot, kad es svēru 72/75g, es jutos tīri ok. Vienu reizi gāju kleitas meklējumos - sapratu, ka nekas neder, viss briesmīgi izskatās, atnācu mājās, izraudājos un pēc 2 mēnešiem svēru 62kg! Arī ar 62kg jutos labi, bet mani neapmierināja manas kājas, tā kā drīzumā došos uz dienvidiem, kur ietilpst pludmales apmeklēšana, saņēmos un nometu 7 kg tīri tāpēc, lai peldkostīmā labāk izskatītos. Un tas nav nekas neiespējams, ja zina, ko darīt un to arī dara, piemēram, man pusaudžu gados ārste pateica, ka manam organismam ir problēmas pārstrādāt ogļhidrātus, toreiz mani tas neinteresēja, bet diētas laikā tas bija pirmais, ko samazināju). Pazīstu vienu sievieti, kas visu laiku man čīkst un stāsta kā man ir palaimējies, ka esmu tā notievējusi, bet pati nākamajā dienā rij kūkas!!! Nu riebjas klausīties atklāti sakot :D