hanna!, vispār jā, es arī sevi pieķēru pie pārdomām par to, ka ikdienā taču klausos pilnīgi cita stila un žanra mūziku, bet reizi gadā, kad paskatos Eirovīziju, tur vienmēr atrodu sev par tīkamiem tādus izpildītājus un dziesmas, kādas ikdienā nekad neklausītos. Beigu beigās pati sev to izskaidroju kā ceļojumu pāris gadu senā pagātnē un savās jaukajās bērnības gaitās, kad piezīmju burtnīcā lipināju no žurnāliem izgrieztos Bilana un viņam līdzīgo dziedoņu attēlus. Laikam nostaļģija, tā teikt. :)
Cilvēku balsojums:
Austrālija - 191
Ukraina - 323
Krievija - 361
Ukrainas dziesma bija bezjēdzīga kaukšana bez melodijas. To klausīties nav iespējams. Biju aizmirsusi, ka eirovīzijai jau sen nav nekāda sakara ar mūziku... :-/
Ja vien dziesmai nebūtu tādi vārdi un vēstījums, varu likt galvu ķīlā, ka rezultāts būtu cits, taču ļaudīm jau patīk tik un tā pat šādos pasākumos ievilkt politiku
Tu taču saproti, ka tas ir tavs subjektīvais viedoklis. :) Es arī varu teikt, ka Krievijas dziesma ir tiešām ļoti, ļoti bezgaumīga un vulgāra, un tas būs mans personīgais viedoklis. Bet diezgan bezjēdzīgi, ne tā? JO - par gaumi nestrīdas. :) Rezultāti ir apkopoti, vai nu pārsūdzi vai mierīgi ej gulēt. :)
Bet ja ukrainai tiesam nebika nekas, ne melodija,ne balss,ne izskats, pretigs mesidz, kaitinosa kauksana,provokacija utt, tas ir sausmigi ka vinja vinneja, lai nu kurs bet sitas, kaut vai itais tad butu vineejis (t)
Ne tikai kreivi, visa eiropa ir sokaa, saka ka tgd katrs vares dziedat oar to ka jau 3 nedelu ir smagas pohas un uzvares visur jo vestijums pat daudz nopietnaks par to tatarieti nabadziiti. P
Elmo, tas, ka Tev pohmel's nozīmē lielāku pārdzīvojumu kā staļiniskās represijas, nenozīmē, ka tā ir visiem. Tu tomēr esi tikai marginālās pasaules videjējais - aritmētiskais. Sameklē vārdnīcu un noskaidro, ko tas nozīmē.
Hanna! Da man pie kaajas ko tava hujna noziimee. Suudigi vinai un tikai!!! taoec par to nav jabrec un japinks MUZIKAS festivals. Tirakak bezgaumigaka Provokacija nekas vairak.