Vai jums ir svarīga citu cilvēku-draugu, radu, paziņu, kolēģu utt. dzīvesvieta, tās iekārtojums, vai ir svarīgi cik tālos ceļojumos brauc citi, cik dārgu kosmētiku, kādu telefonu viņi lieto, ar kādu auto pārvietojas? Vai kritizējat, atklāti vai aiz muguras, ja, piemēram, lieto kādu nedārgu telefonu vai, ja dzīvoklī viss nav gluži jauns?
Man personīgi ir vienalga par citiem, kādā mājvietā citi dzīvo, ar kādu auto brauc (ja tiešām kas nepatiktu, neietu pie viņiem ciemos vai nekāptu viņu mašīnā, uzskatot, ka tā ir mana problēma).
Bet pēdējā laikā kaut kā dikti daudz nācies sastapties ar to, ka aiz muguras vai atklāti apliek citu īpašumus, negribas pat šādus cilvēkus pie sevis uz māju aicināt ciemos. ja pirms dažiem gadiem ar to cilvēku varējām no palietotām krūzītēm dzert alu koju istabiņā un justies labi, priecājoties par atpūtu, tad tagad pēc tikšanās jāklausās negācijas, ka kādam tur mājās televizors nepareizajā izmērā, un vīns ieliets ne tādās glāzes.
Es tā domāju, vai man vienīgajai nākas sastapties ar cilvēkiem, kuriem tīk kritizēt citus vai tā tāda vispārīga tendence mūsdienās?