Back Uhh, gulta no naktsmēbelēm arī ir mans sapnis. Nav žēl tūkstoti vai divus par gultu? Mums bija žēl, nopirkām lētāku. Tieši dažas dienas atpakaļ biju tur iegājusi, daudz kas tur patīk, pirkšu tur naktslampiņas divas noteikti, patīk man. Vēl meklēju mazos skapīšus pie gultas, bet tur nebija neviens man atbilstošs. Vēl smuki ir tie dīvāniņi viņiem, kas stāv pie ieejas uzreiz, un tad vēl tas dāmu plauktiņš ar spoguli un atvilkni. Ehh, būtu man vairāk vietas dzīvoklī :D
Un gulta mums ir 180x200, ir baigi ok. Tikai vīrs reizēm nokaitina, ka pamostos, viņš mani nospiedis/piespiedis pie pašas maliņas, baigi cieši apķēris un es krītu ārā :D Bet to jau lielāka gulta nemainītu, jo jau tagad lielākā daļa gultas tāpat ir brīva.
Jackie es tieši šodien arī nodomāju, ka forši, ka vairs nav jātuntulējas, eju ārā no mājas un domāju, ka man vēl kaut ko vajadzēja uzvilkt/paņemt, bet tomēr neko nevajag, ne jaku, ne cimdus, ne šalli :D
Jā, šodien ir vēsāks, tikko biju pusdienās un jutu , ka ir daudz dzestrāks, bet galvenais, ka saule spīd. Šovakar jāskatās Eirovīzija un jātur īkšķi :) Un tad jau arī foršais weekends būs klāt ar atpūtu Latgalē pie ezera, ceru, ka visu laiku nelīs. Foršu dienu visām :)