Bildinājums

Reitings 38
Reģ: 23.01.2016
Meitenes, pēc garas sarunas ar savu (nu jau gandrīz 10 gadus ilgu) otro pusīti, gribu pajautāt, vai Jums ir būtisks bildinājums, laulības? Vai to uzskatāt par vienkārši formalitāti? :-|
11.05.2016 00:25 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
kolhoza sētniece.
nezinu kur tagad vel ir kolhozi un vai tur ir setnieces, bet pat ja butu saki vinai nedrikst but datirs , internets un vinai jatur mute ciet un nevar izteikties? :-O:-O Es cienu jebkuru darbu ari setniekus un apkopejas, un ja uZskatu vinus par cilvekiem. Vari iedomaties?
14.05.2016 16:04 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Bugsy, šobrīd koncentrējies uz to kas ir svarīgi Tev?!
Ja Tev ir nozīmīgas šīs attiecības, tieši ar šo vīrieti, tad vienkārši aprodi ar to, ka bildinājuma nebūs.

Otrkārt, upurēties vīrieša (it īpaši kāda, kas ir tikai Tavs puisis) nav prāta darbs. Kāpēc?
Jo īstenībā vīrietis ir mednieks un, ja Tu jau rīkojies kā viņa sieva, jau kā "nomedīda" viņš vienkārši nav iedvesmots virzīt attiecības tālāk. Un tur nu viņu nevar nosodīt, kāpēc censties, ja jau viss ir? - Viņa dzīvo ar Tevi, Tev pieder viņas sirds, viņas dvēsele, viņa ir gatava upurēties Tevis dēļ..

Tavs uzdevums tagad, ir saprast ko Tu vēlies! Ja Tu vēlies tikt bildināta, vēlies būt sieva, dzīvot laulībā, sāc mīlēt sevi, likt sevi pirmajā vietā, un atvadies no šīm attiecībām, 10 gadi ir pilnīgi pietiekams laiks, lai saprastu ir vai nav, un diemzēl izskatās, ka nav.
15.05.2016 19:47 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
ja Tu jau rīkojies kā viņa sieva, jau kā "nomedīda" viņš vienkārši nav iedvesmots virzīt attiecības tālāk.
pareizi jārīkojas/jāuzvedas sievai un kā draudzenei? Mani vienmēr šie izteikumi ir mulsinājuši :)
16.05.2016 09:55 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kā pareizi jārīkojas/jāuzvedas sievai un kā draudzenei?

Es arī gaidu atbildi uz šo jautājumu... (t)
16.05.2016 12:50 |

Reitings 420
Reģ: 06.03.2016
Pavisam vienkārši: kad mans vīrietis sūdzējās, ka viņš man ir pēdējā vietā, bet ģimene un darbs augstāk kā viņš, izskaidroju savu attieksmi. īsi pēc tam sagribēja viņš no hierarhijas pēdējās vietas nokļūt ģimenes zonā un gredzens bija pirkstā.
Vai tas nozīme, ka līdz kāzām vai saderināšanās slikti pret viņu izturējos - nebūt nē. Tomēr, ja bija jāizvēlās starp kaut ko, kas skar manu ģimeni un vīrieti, vienmēr ģimenei bija priekšroka. Tāpat - randiņš piektdienas vakarā, kad mans karjeras mērķis prasītu pastrādāt - izvēle par labu aizgāja darbam.
16.05.2016 13:02 |

Reitings 16391
Man labi zināms ir gadījums, kādu noraksturoja NiceDay.. tikai atšķirība ir tāda, ka pēc kāzām meitenes prioritātes nemainījās :)
16.05.2016 16:18 |

Reitings 420
Reģ: 06.03.2016
Jācer, ka tas nav viedoklis no malas par mani :) virietis atskiribu jut. Tasiniba gan ir - prioritates jamaina.
16.05.2016 16:34 |

Reitings 7408
Tasiniba gan ir - prioritates jamaina.

Ja vīrietim nebūs skaidras pārliecības, ka prioritātes tiešām pēc tām kāzām mainīsies, nebūs ne kāzu, ne tā vīrieša. Ja viņam ir nopietni mērķi, bet nav sajūtas, ka sieviete vēlas to pašu, ir tikai kaut kādi tukši teksti par to, ka kaut kad, nu, pēc kāzām, tas tā hops un mainīsies, tam mierīgi var arī nenoticēt, jo precendentu, kad nemainās nekas, ir vairāk, kā tādu, kad mainās. Tad kāda jēga tērēt laiku un nervus, lai uzzinātu? NiceDay, es nesaku, ka Tavs gadījums, vienkārši vīrieša nolikšana pēdējā vietā var beigties arī šādi.
16.05.2016 16:59 |

Reitings 179
Reģ: 12.11.2015
Meitēn, sāc tik nodrošināties materiāli. Ja pa 10 gadiem nav noprecējis un ar vieglu roku būtu palaidis, ja nepārvāktos, tur pat ultimāts nelīdzēs.

Ne jau tajā, ka ērti un nav iemesla censties, ir tā sāls, kāpēc neprec. Vienkārši kaut kas vairs nav. Sieviete var būt ideāla saimniece, māja tāda, ka spīd, vakariņas kā no labākajiem restorāniem, pēc skata dieviete, divas augstākās izglītības, karjera, hobiji, gultā visas vēlmes izpildītas, bet Tu joprojām neesi apprecēta? Tev vai nu pazuda kaut kāda fiška, kas bija sākumā, vai Tevi to tā arī neatrada, bet ērti ir.

Ja ir tā fiška, ka tā ir īstā un zini, ka viņa gribēs kaut kad precēties, nav problēmu iepriecināt gan ar bildinājumu, gan ar pašām kāzām.
Tāds negatavs laulībām varētu būt līdz gadiem 25, kad vēl pašam vispār nav skaidrs, kas esi pats un ko gribi, bet pēc 10 gadiem attiecību tas negatavais gatavāks nepaliks. Neprecēs, jo nav tās ainiņas ar kopīgām vecumdienām. Vismaz Tu tajās ainiņās neieraksties, tā, ka, pat, ja piespiedīsi apprecēties, ilgi un laimīgi tur nekas nebūs, jo Tev sāks piesieties pie visa, lai atspēlētos par ultimātu. Rezultātā šķirties Tu sagribēsi pati. Vajag? Nu ta uz priekšu!
16.05.2016 20:28 |

Reitings 1164
cormeum, Alexxa: nav iedalījuma kā jāuzvedās draudzenei vai sievai. Galvenais ir ko sieviete vēlas nākotnē. Piemēram, es būtu gatava pārcelties uz citu dzīvesvietu tikai ar vīru un vienkārši boyfrienda labā "neupurētos" :-P
16.05.2016 20:30 |

Reitings 16391
Piemēram, es būtu gatava pārcelties uz citu dzīvesvietu tikai ar vīru un vienkārši boyfrienda labā "neupurētos"

Nu lūk.. es, piemēram, nezinu vai būtu gatava precēties ar mazpazīstamu vīrieti, bet pārcelties gan varēju :D
16.05.2016 20:37 |

Reitings 7408
nav iedalījuma kā jāuzvedās draudzenei vai sievai.

ir pretrunā ar
ja Tu jau rīkojies kā viņa sieva, jau kā "nomedīda" viņš vienkārši nav iedvesmots virzīt attiecības tālāk.
16.05.2016 20:38 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
es būtu gatava pārcelties uz citu dzīvesvietu tikai ar vīru un vienkārši boyfrienda labā "neupurētos"

bet ko sievas statuss maina??? Kadas garantijas dod tas, ka esi sieva un ko nedod draudzenei?
17.05.2016 00:21 |

Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Tak cosmo ir tikai 1 pareizais viedoklis, ja nav precējušies, tad vīrietis nemīl, neciena, bez maz sieviete muļķe, jo nav nodrošinājusies. Tikai jautājums, kādu drošību dod laulība Latvijas Republikā (t) . Nezinu nevienu pāri, kas šķīrušies un sieviete aizietu ar kaudzi naudas. Pat turīgi vīri visu prasmīgi apiet ja grib ;-) Un ja vīrietis būs kretīns pret savu bērnu, tad viņu laulība neglābs, viņš būs un paliks kretīns, un tu nevarēsi piespiest viņu rūpēties par bērnu.
17.05.2016 08:46 |

Reitings 367
Reģ: 22.10.2015
Kā pareizi jārīkojas/jāuzvedas sievai un kā draudzenei? Mani vienmēr šie izteikumi ir mulsinājuši

Nezinu vai tas ir tas, ko domāja autore, tomēr es saprotu to tā - kamēr tu vēl neesi sieva, vīrietim tevi ir jāaplido pēc pilnas programmas, tas ir tas laiks, kurā tu pārliecinies vai šis vīrietis tev der.

Nu nevar būt tā, ka nav precējušies, bet meitene jau sūdzas, ka puisis neaplido, trūkst uzmanības, krāpj vai tml. Tad 2x jāpadomā vai tas ir īstais. Savukārt, ja tu esi jau tāda puiša sieva, tad var runāt par enerģijas likšanu attiecības, jo tas ir tavs vīrs un tava ģimene.

Piekrītu, ka garantijas nav nekam, tas taču ir loģiski, jo kurš mums pasaulē var iedot kaut kam garantiju? Varbūt tikai tam, ka neesam mūžīgi. Tomēr es nekad neesmu tā domājusi - ka laulība jau nekādu garantiju nedod, ka tāpat var aiziet, tāpat var nerūpēties un tml. Protams! Bet ne jau tāpēc precās, ka dod garantijas.
17.05.2016 08:57 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Es atkal pīšu iekšā savu māti ar audžutēvu. :-D Viņi nodzīvoja vairāk kā 15 gadus civillaulībā. Interesanti kāpēc tomēr viņš viņu bildināja, apprecējās un ir kopā? Vienmēr ir apgalvojis, ka viņa viņam īstā un vienīgā, bijis īsts romantiķis visos svētkos un ikdienā. R116 ar visiem saviem apgalvojumiem un fiškām var iet skriet pa mežu. Es jau saprotu, ka katrs vīrietis spriež pēc sevis un savu domu gājienu piedēvē visiem pasaules vīriešiem. Bet katra domās neielīdīsi un lai arī cik dīvaini šķistu precēties pēc 15 gadu kopdzīves, dzīvē tā notiek un vai tas ir pieņemami vai nē, atkarīgs tikai no paša pāra nevis cilvēkiem, kuri nav tajās attiecībās. Tā kā, ja autore to tiešām uzskata par problēmu, tad viņai tā arī ir problēma, kas jārisina vai jāiet prom, nevis jādzīvo pēc cosmo sieviešu dzīves standartiem.
17.05.2016 09:04 |

Reitings 1164
Charmy, exactly, paldies par perfektu izskaidrojumu!
17.05.2016 10:41 |

Reitings 179
Reģ: 12.11.2015
R116 ar visiem saviem apgalvojumiem un fiškām var iet skriet pa mežu.

Katrā situācijā ir izņēmumi. Tādu ir maz. Tev tāds ir zināms, bet paskaties te komentāros - pilns ar stāstiem, kas kolosāli parāda, ka līdzīgi, kā es, tiešām domā vēl gana daudzi citi. Vairums ir un paliek vairums, tas neizslēdz to, ka var notikt savādāk, bet šis nebūs tas gadījums. Te jau skuķim pateica, ka pofig - ja grib, tad lai brauc līdzi, ja negrib, var palikt un par viņu neviens nepārdzīvos. Tas jau pateica pietiekami, lai Tavs gadījums uz šo te neattiektos. Ja ir pie pakaļas, vai tas skuķis brauks līdzi vai ne, baigi kādam tur interesē viņu precēt! Pati sev to ideālo dzīvi piedzejojusi, neskatoties uz to, ka čalis jau pirms gadiem skaidri pateicis, ka viņam nospļauties vai tas skuķis ar viņu ir vai nav. Precinieku atradusi! :-D
17.05.2016 12:38 |

Reitings 16391
Nu nevar būt tā, ka nav precējušies, bet meitene jau sūdzas, ka puisis neaplido, trūkst uzmanības, krāpj vai tml. Tad 2x jāpadomā vai tas ir īstais.
Manuprāt, arī laulībā ir vērts apdomāt šīs lietas, ja sieviete jūtas nelaimīga un tiek krāpta..
17.05.2016 12:39 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
es saprotu to tā - kamēr tu vēl neesi sieva, vīrietim tevi ir jāaplido pēc pilnas programmas, tas ir tas laiks, kurā tu pārliecinies vai šis vīrietis tev der.

Savukārt, ja tu esi jau tāda puiša sieva, tad var runāt par enerģijas likšanu attiecības, jo tas ir tavs vīrs un tava ģimene.

Tad sanaak, pirms precaas virietis dara visu, lai tik izdabaatu sievietei un kad apprecas - apgredzeno to izveeleeto sievieti, tad sieviete dara visu, liek energiju iegshaa, bet virietis var neko nedariit un priecaaties, ka beidzot vinjsh ir appuišots?

Nu ja taa, tad labaka toch nepreceties :-D
17.05.2016 12:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits