Bildinājums

Reitings 38
Reģ: 23.01.2016
Meitenes, pēc garas sarunas ar savu (nu jau gandrīz 10 gadus ilgu) otro pusīti, gribu pajautāt, vai Jums ir būtisks bildinājums, laulības? Vai to uzskatāt par vienkārši formalitāti? :-|
11.05.2016 00:25 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
nevis kas labāk bērnam, bet bet es, es, es, man, man, man

gandriiz jebkura maate vienmer sakumaa padomaas, kaa labaak ir bernam! Es esmu maate saviem beerniem, loti vinus miilu, visa muusu dzive ir pakartota vinjiem, BET es tomeer esmu ne tikai maate, bet arii sieviete, kura grib padomaat par sominjaam un kurpeem, zabakiem, celojumiem, spa vienatnee, hobijiem un fitnesam (tas ka piemers).

Vispaar, ja par krapshanu, man ir paaris, kursh atbalsta sansoljus, bet tiem jabut arpus LV. Tatad, ja tu aizlido uz 1 dienu uz Poliju, tad kraapt vari, ja esi Latvijaa nevari... Bet nu dzivo vinji laimigi kopaa, ir 3 berni. Protams, taa vinji ir teikushi par savu "krapshanas modeli", nevar zinat, ka ir patiesibaa...
13.05.2016 16:41 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es laikam esmu pārāk naiva, bet kaut kā nenāk ne prātā "nodrošināties" gadījumam, ja vīrs nolems šķirties/krāps/nomirs u.tml. Ja kaut kas tāds notiks, tad arī domāšu. Iespējams, nostrādā šobrīd apziņa, ka, ja nu kas, sapakošu koferus un lidošu atpakaļ uz LV pie mammas. Ir tas drošības spilvens zemapziņā... Varbūt, kad vecāki jau būs aizsaulē un nebūs vairs tās aizmugures, domas mainīsies. :-/
13.05.2016 16:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
ar mani notiks tikai labas lietas, kā savā galvā jau sen esmu izfantazējusi, neskatoties uz to, ka realitātē visapkārt regulāri mēdz notikt pretēji.
Arī apprecoties pāris nav pilnībā pasargāts no dažādām problēmām..
13.05.2016 16:46 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Lollipop♡ Saprast jau to var kāpēc tā, bet tur jau tā lietak a neviens tādu domu nemas nepieļauj, bet tajā pašā laikā, skatoties reālistiski saprot ka tādas lietas notiek un ja tās notiks tad notiks, pa lielam tur neko daudz nepadarīsi.

Mums radu gabals vispār ir kolosāls, viņš gatavojas kāzām, bet še ku reku, jau atkal mīļākā. Visas draudzenes šis krāpis, godīgi gan uzturējis arī ir visas normāli, cienījami, respektējot visādi citādi sievieti un godīgi sakot, gan jau arī gultā nav pats sliktākais jo pats jau viņš nemaz tās sievietes tā nemeklē, viņas pašas viņam kā trakas līp klāt un viņš diemžēl ir audzināts pēc tādas manieres ka neprot pateikt nē sievietei.
Galvenais ka VISAS viņa draudzenes zināja ka viņš laiž pa kreisi, godīgi sakot viņš pat to īpaši neslēpj jo viņš savām draudzenēm un mīļākajām stāsta vienai par otru.
Tomēr sievietes nemūk no viņa, viņas zinot visu to ka viņš ir krāpējs tik un tā piekrīt bērnus taisīt, piekrīt dzīvot ar viņu un pat piekrīt precēties, jo lūk priekš saviem gadiem viņš ir sasodīti labā formā, viņš ir izskatīgs, viņš ir pieklājīgs un galu galā viņš var uzturēt pat salīdzinoši lielu ģimeni un tajā pašā laikā paspēt izbraukāt pa ārzemēm un vel nodrošināt visām dūdiņām izklaides.

Teurētiskiviņam būtu jābūt vienam un ienīstam, bet sieviešu uzmanība viņam nekad nav trūkusi un neiet runa par naivām jaunām meitenēm, bet gan tiešām pieklājīga vecuma sievietes ar pat ļoti labu stāvokli sabiedrībā. Viņas visas kā viena parakstās un to teātri un mēs radi drusku pasmejam varbūt ka viņam jau savs harems ir. A ko tur vairāk padarīt?
13.05.2016 16:48 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tu nupat gadriz aprakstiji Raimondu Rupeiku , tik forma nav ta labaka un ar naudam ar ir ka ir... Turklat dazas sievas un milakas koleges ,visi viena teatri tusee. Un nav vins tads vienigais, vairaki tadi...:-D
13.05.2016 16:54 |

Reitings 17203
Rīdziniece Nezinu kas tas Raimonds ir, bet nu ko vel lai saka par šo gadījumu..viņš turpinās tā skraidīt apkārt visām mīļākajām izdarot pa viņu prātam jo nē viņš nemāk pateikt nevienai sievietei. Viņš cenšās visām izdarīt pa labam, tikai tas tā mazliet amizanti gala rezultātā iznāk.
Vienīgais kā viņš no tāapburtā apļa varētu tikt laukā ir ja atrod sievieti kurā viņš neprātīgi pats iemīlētos, jo pašlaikviņšmīl viņas visas, katru savā veidā, bet nav tā ka viņš dēļ kādas pūtu kā traks.
13.05.2016 16:58 |

Reitings 23705
Tas ir Dzilindzera istais vards.

Un vispar visur lasot, ari vcali visi pret sansoliem, bet kur tad rodas otras un tresas sievas, milakas? Ka viena cali atzinas ka dzive pa dibenu iedeva. Si skali cali tiesi kliegusi ka bus ideala super pareiza gimene, bet pati...dzive ar gadiem var izdarit savas korekcijas.

Labak nateikt hops, pirms neesi parlecis. Kaut ka ta.
13.05.2016 17:01 |

Reitings 17203
Rīdziniece
Aa nu džilindžers jau vel pat ļoti godīgs bija, viņš visas savas mīļotās apprecējis ir un tad arī teicis ka mīl paīstam, bet šis tad mazliet citādāk izdarās. Pieslīd pie visām gan tām kas viņam ir gadiem ilgi gan tām kas nesen :D

Nu es ceru uz to labāko scenāriju dzīvē, bet es arī neizslēdzu to iespēju ka ar gadiem kas var mainīties. Sāpīgs jau tas provess būtu, bet viss atkarīgs no tiem apstākļiem kopumā kāda tā rīcība būtu. Nezinu gan vai mana godprātīgā spītība spētu palikt kopā ar krāpēju un tajā pašā laikā es nevaru iedomāties ka pati krāptu, bet kā jau teica, nekad dzīvē nevar zināt kas notiks. Vienā dienā visa pasaule var apgriezties kājām gaisā.
13.05.2016 17:08 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Ja neprecas baznīcā, tad, manuprāt, arī reģistrētās attiecībās var gulēt ar ko grib (ne tikai ar savu partneri), ja vien abi tam piekrīt. Baznīcā laulāto vidū gan tas, manuprāt, nav pareizi. Bet citādi - ja abi ir ar to mierā, kāpēc nē? (ir kāds loģisks arguments tam?)
Sekss un attiecības nav sinonīmi.
Un par sānsoļiem - zinu vairākus pārus ar 20+ laulību pieredzi, neviens no viņiem nav bijis "ideāls", kā te dāmas izsakās. Vai tā ir pareizi? Droši vien, ka nē, bet tā notiek. Manuprāt, pozitīvi, ka cilvēki spēj pārvarēt savas problēmas nevis šķirties pie pirmajām grūtībām (skaidrs, ka krāpšana nenotiek tāpat vien).
14.05.2016 00:38 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu Salomē :)
Rīdziniecei - tā krāpšana sākās ar to, ka kāda lietotāja teju diskreditēja Dionysys viedokli viņa rīcības dēļ.
Man nešķiet, ka šeit notiek krāpšanas attaisnošana un propogandēšana. Šos tekstus redzu kā diezgan izplatītas parādības 'izklāstu' - tas notiek, un gana izplatīti, un ir cilvēki, kas tam +/-veiksmīgi tiek pāri. Kur ir kāds teksts - TIKAI pēc krāpšanas var novērtēt savu partneri pa īstam? Es vairāk redzu attieksmi, ka krāpšana neonzīmē automātisku 'galu' attiecībām un atziņas, ka cilvēki ir tikai cilvēki, pieļauj kļūdas un ne vienmēr izdara 'pareizās' izvēles. Diktātiem taču taisījām kļūdu labojumums .. varbūt vērts arī attiecībās.
14.05.2016 11:18 |

Reitings 23705
Rīdziniecei - tā krāpšana sākās ar to, ka kāda lietotāja teju diskreditēja Dionysys viedokli viņa rīcības dēļ.
un ar kadam tiesibam? Ta lietotaja pati ir nodzivojusi lauliba 22 gadus? Diez vai, tad tik kritiski nereagetu. Vislabak jau zin skarbi pamacit tadas kam pasam nav liela lauliba sdzives pieredze. Bet nevajag splaut aka no kuras varbut velak bus jadzer. Appreceties nav maksla, nodzivot 22 gadu gan ir lirla maksla..
14.05.2016 12:47 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Vispaar jau normaals pusmuuzhu sasniedzis viirietis, biznesmenis, vairaaku beernu teevs utt regulaari NESEEDEETU sievieshu forumaa un izmisiigi necenstos kaut ko pieraadiit, jo vinjam buutu svariigaakas nodarbes. Kaa jau teicu, shim personaazham galvaa ir putni un komunikaacijas probleemas ar savai kategorijai atbilstoshu personu loku. Tad nu ielien sievieshu forumaa un teelo viedo padomdeveeju jauniem skukjiem, turklaat apvainojas, ka visas nesit plaukstinjas par vinjapraat "viedajiem" tekstiem. Pashpasludinaatais psihologjijas guru :-DAr saviem mazveertiibas kompleksiem, ieksheejo vientuliibu un komunikaacijas truukumu jaaciinaas savaadaak, nevis neapzinaati jaameklee fons, uz kura izcelties. Taada neveiksmiiga savu noplukushos spalvu spodrinaashana.

P.S. No malas tikpat smiekliigi, cik smiekliigi buutu, ja kaada shii portaala lietotaaja pieregjistreetos tanii "vechu" portaalaa, kuraa shie testee peerkamaas daamiites un tad publiski "recenzee",un saaktu baarstiit kaut kaadas "peerles", respektiivi, kaa teica senie latvieshi - liistu ar savu dziesmu graamatu sveshaa bazniicaa.
14.05.2016 13:31 |

Reitings 23705
Te or daudz damu kuram virs 25 gadiem, ari tadas ir kam 60 it nu un? Jauki ka ir dazafi vecumi , dazadas pieredzes interesantak. Jauni skuki lai tuse sirupaa. Te daudzam berni, gimene. Un foruma nav vecuma vai dzimuma ierobezojumi. Ja tadus velas jauzveido savs forums.
14.05.2016 13:35 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Jauni skuki lai tuse sirupaa.

Un foruma nav vecuma vai dzimuma ierobezojumi.

:-D
14.05.2016 13:56 |

Reitings 23705
ko smejies? Tadi ir tagad? Lugtum uzradit, nav manits ka ir tads jaunievedums.:-P:-P
14.05.2016 13:58 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
No kāda vecuma tad šeit var tusēt? Vai varbūt te ir ierobežojums, ka te var tusēt tikai tādas, kurām vīri un bērni?
14.05.2016 14:00 |

Reitings 23705
No kāda vecuma tad šeit var tusēt? Vai varbūt te ir ierobežojums, ka te var tusēt tikai tādas, kurām vīri un bērni?
Bingo! So es ari gribu zinat. Man jau liekas ka ir vairaki berni un ilgaka lauliba tad cosmo vairs nevar tuset. Lidz cik var? Ja saka ka jauniem skukiem tad lidz 20 it tikai foruma drikst nakt?
14.05.2016 14:02 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
It kā jauki, ka ir dažādi vecumi, dažādas pieredzes, jo tā ir interesantāk, bet sīkās davai prom uz sīrupu vai aizveraties, jo jums vai nu nav 25 vai nav vīra un bērnu :-D
14.05.2016 14:02 |

Reitings 23705
Atkal jauns oietobezojums Selina? Kur izlasiji? Man vienmer licies ka foprumu lieto 14 lidz 70 gadu veci cilveki, un abu dzimumu. NEVAR?:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O
14.05.2016 14:03 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
No sākuma saki, lai jaunās iet uz sīrupu tusēt, bet nākamā brīdī jau met kažoku uz otru pusi - redz, vecuma ierobežojumu nav. Par to arī smejos. :-D
14.05.2016 14:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits