Es tomēr domāju ka atsevišķos gadījumos krāpšana tiešām rezultātā var attiecības padarīt spēcīgākas. Nav runa par atkārtotu krāpšanu ar pat vairākiem partneriem un ilgiem gadiem ilgu krāpšanu, bet gan vienu konkrētu mirkli vai pat vienu reizi. Te jau vīrietis ir minējis ka viņi ar sievu ir diez gan līdzīgi, līdz ar to uzskati arī ir līdzīgi. Ja sieva ir pielaidusi arī kļūdas, viņi abi apzinās savas kļūdas, centās viens otram par tām piedot un rezultātā tas arī izdevās, tad ir iespēja ka viņi attiecības padarīja spēcīgākas.
Varu arī saprast to ka cilvēks saka ka pat ja viņam būtu otra iespēja ko mainīt, viņš tomēr to nedarītu, jo ja viņš ko mainītu tajā laikā, viņš nezina kādas būtu tās pašas attiecības tagadnē, ja vispār būtu.
Katrās attiecībās cilvēki ko iegūst, vienam lai iegūtu mācību vajag pārtraukt esošās attiecības, citam vienkārši ir jābūt gana izturīgam un jāpārdzīvo tā attiecību krīze, neatkarīgi kādi ir tie iemesli un sāpes, bet ja tās iztur tad attiecības tikai uzlabojas. Gana daudz stāsti ir dzirdēti ka cilvēkiem ir attiecību krīzes, viņi tās pārvar un pat paliek attiecības spēcīgākas, uztvere un sapratne vienam par otru arī paliek labāka.
Manā attiecību modelī krāpšana nav pieļaujama jo es un mans vīrietis esam 100% pret to un nespētu sadzīvot ar tās radītajām sekām, bet ja ir līdzīgi domājoši cilvēki kuriem uztveres ir savādākas, tad viss ir iespējams.
P.S. Pateicoties tam ka savējam sāku stāstīt par šo tēmu viņš piedāvājās sarakstīties lai tik vairs nesāktu diskutēt par šādām tēmām :-D:-D:-D