svingeri tomēr cilvēki, kas labprātīgi, savu motīvu vadīti, kopā dodas "iepazīties" ar janiem cilvēkiem
Ideālu cilvēku attiecībās, nav. Vismazāk jau tie kas tiešām sevi par tādu uzskata.
Rīdziniece, te ja apsprieda krāpšanu, svingeri tomēr cilvēki, kas labprātīgi, savu motīvu vadīti, kopā dodas "iepazīties" ar janiem cilvēkiemtiesi ta, labpratigi un abi. Ta ka ari tadu paru ir ne mazums. Un ar loti ilgu laulibas stazu.
pāru ar ideālām attiecībām.njaa! Nav idealu attiecibum un nav idealu cilveku, nav un but nevar! Ne viss ir zelts kas spid no malas...kadas attiecibas ir realitate zin tikai divi cilveki, un biezi vien svesie neko pat nenojaus, ari radi vai berni ne.
Vispar neaprotu kapec nemitigi saja tema kada runa par krapsanu? Citu domu nav?
Nu vēl ir dzīves apnikums.no izlaidiga dzivesveida lidz pasnavnieku klubinam:-D
12.05.2016
To atkal teici tu un no sava lieliskā skatu punkta. Man apkārt ir pietiekami daudz lielisku, mīlošu pāru ar ideālām attiecībām. (un te runa nav par mani, bet maniem vecākiem, vīra vecākiem..) Jā, bet visticamāk, ka es dzīvoju kaut kādā pasakā, jo nav normāli būt labam. Kārtīgam latvietim ir jābūt vismaz vienam, vai vēl labāk, vairākiem grēkiem uz sirds
Tā kā Bībele prasa parādīt cieņu arī laicīgajai vadībai (Rom. 13), tad plašākā nozīmē grēks ir arī ikviena valsts izdota likumdošanas akta, kurš nav pretrunā ar kristīgo mācību, pakāpums (piem., atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, krustojuma šķērsošana, luksoforā degot sarkanajai gaismai).
KristīnA! - Tu ar auto brauc? Esi kkad pārsniegusi ātrumu? Neatļautā vietā ceļu neesi šķērsojusi Varbūt kāds cits, piem., administratīvais pārkāpums? Tas viss, teorētiski, ir grēks...greks ir ari uzsksatit ka esi super [puper balta un pukaina bez greka!Nu ta pec butibas!
Ir jāielūkojas katra cilvēka dvēselē lai sapratu kā viņš īsti jūtās attiecībās.
Nu, nu pastāsti, kā tu to dvēseli lūkoji, vai taisies darīt?!