Man kaut kā neiet kopā runas par cieņu, par ģimenes nozīmīgumu un krāpšana. Nē, ja tas ir tāds ģimenes modelis, tad...Tad man laikam negribas komentēt!akyivakie svingeru klruba dalibnieki nereti ir preceti pari kas kopa vairak ka 20, 30 it gadus!
12.05.2016 16:07
Ar laiku daudzi sāk saprast ka lielākā vērtība uz pasaules ir ģimene...
un to tu, protams, saprati pēc tam, kad bijis kārtīgi pastaigājis pa kreisi un pabaudījis citas sievietes. Saprati, ka ar citām ir labi gulēt, bet pie sieviņas siltā sāna, kurš apkopj, uzklausa, uzmundrina, iedrošina u.t.t. tomēr vislabāk jopcik, laimīgo attiecību sludinātājs
Lielās sapņu pilis attiecībās visvairāk ceļ tie kuri pat nav dzīvojuši attiecībās.tiesi ta!
un to tu, protams, saprati pēc tam, kad bijis kārtīgi pastaigājis pa kreisi un pabaudījis citas sievietes. Saprati, ka ar citām ir labi gulēt, bet pie sieviņas siltā sāna, kurš apkopj, uzklausa, uzmundrina, iedrošina u.t.t. tomēr vislabākun loti pareizi darija! Dzive redzeta, var savu sievu ta pa istam novertet!
Kaadreiz ir jaaiet cauri arii nepatiikamaam situaacijaam dziivee ,dziivojot kopaa.Vieniem tas saakaas peec 5 gadiem,citiem peec 20,bet es nezinu nevienu gimeni,kuraa nav siis attieciibu kriizes.
Sāku domāt par grēkiem...hmmm. Nav! Neticami ne!?
Protams, katrs sevi jau krāso baltu un pūkainu....
Un vainīga jau var būt tikai otra puse, loģiski
Bet es pieļauju, ka neesmu bijusi tādās vienkāršākās ceremonijās - bez sintezatora, dzejoļiem utt.
Ak, jā, bet mans viedoklis tak neskaitās! Nav man 20 gadu pieredze laulībā, bet nu atliek vien cerēt, ka nepienāks tāda diena, ka iešu provēt citus, lai spētu novērtēt vīru! Es ceru, ka tik plānprātīga es nekad nekļūšu!