Kamēr vēl nesāku nožēlot, ka esmu iegrābusies stulbajā iPhonā - kas par vainu varētu būt, ka pēkšņi nelādē un met erroru "This cable or accessory is not certified and may not work reliably"? Kāds sakars?
Jauns, pie tam pirkts ne pārāk sen. Vakar lādēju, kopš tā brīža vispār nepieskāros - kā bojāts? Sūūūū tie iphoni, goda vārds, vienas vienīgas problēmas, pirmā nedēļa bija forša un tad tev BOOM.
Nu paklau... Man jau sen ir IPhons ne viens vien un ne reizi nekas tāds nav bijis. Tad nu - izdari secinājumus, ka nevis telefons kā tāds ir slikts, bet konkrēti kaut kas tieši tavam modelim nav riktīgi. Starp citu, kurš IPhone tev ir?
Ja miljons cilvēkiem (ar dažādiem modeļiem) ir viena un tā pati problēma - par labu grūti nosaukt pat tad, ja otram miljonam viss ir kārtībā. Biju dzirdējusi arī ļoti daudz slikta, bet negribējās ticēt, jo tik pat daudz dzirdēju arī laba... Šobrīd - šobrīd esmu MAX vīlusies. Mūžību bija androīdi un tie NEKAD tādus sūūū nestrādāja.
Nu nesaki! Androidi arī daudziem gļuko..., tie paši neapmierinātie vismaz miljons lietotāji vien būs. Lai nu kā, žēl, ka tev tā gļuko! Varbūt kaut kāds kreisais LV dīleris bija? Jebkurā gadījumā, var taču nest uz remontu.
Jā, jā, atceros, kā Unique bija ar to iPhone un remontu... eh, jāizguļas, jānomierinās un jātiek no šīs nelaimes ātrāk vaļā, iegādājoties citu telefonu.