ASV prezidents

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
vienā diskusijā man pameta labu ideju, izveidot tēmu par to, kam jūsuprāt jābūt nākamajam ASV prezidentam?

Manuprāt abi kandidāti ir vienlīdz sūdīgi. Tramps saprot draudus no imigrācijas un pārlieka liberālisma, bet manuprāt viņš ir pārāk saistīts ar korporācijām un biznesa vārdā saviem principiem pārkāps. Klintonei uzticība man nav, sievietēm var pārvaldīt mazas un vienkārši pārvaldāmas valstis, kā Beļģija vai Dānija, bet noteikti ne lielākas un sarežģītas valstis, kur nu vēl vienu no pasaules lielvarām.

Jūsuprāt, kurš labāks, Tramps vai Klintone? Es nozveros uz Trampa pusi, lai gan kā jau teicu nav ideāls kandidāts.
08.05.2016 14:27 |

Reitings 50
Reģ: 06.12.2015
Sanderss ir mudaks kurš tikai sola un sola, bet aizmirst nākt klajā ar jebkādu plānu, kur tam visam ņemt naudu likumsakarīgi visi viņa vēlētāji ir tikko pilngadību sasnieguši bērni, kuri joprojām tic arī salavecim

Sanderss ir klauns, kurš visu savu dzīvi ir sēdējis uz nodokļu maksātāju naudas un tagad plānos kā to dalīt. Šo idiotu ar putām uz lūpām reklamē tādi ASV pazīstami reperi kā Killer Mike (vārds izsaka daudz) :D Tas arī parāda viņa vēlētāju seju.
Viena no viņa lieliskajām idejām ir minimālās algas paaugstināšana uz pusi, kas nozīmētu to, ka daudzi biznesi pārceltos uz valstīm kurās ir lētāks darba spēks utt., vienkārši katastrofa, tā būtu lielākā nelaime kas varētu notikt ar ASV. Protams, tumsoņas uz to pavelkas, nesaprotot to, ka preces un pakalpojumi būs dārgāki, viņu alga neko nemainīs, tikai radīs vēl lielākas problēmas. :D
08.05.2016 19:47 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es domaaju ,ka buus Tramps!
08.05.2016 21:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits