ko jus doomajat?

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Patlaban esmu attaluma ttiecibas un virietis kraj naudu biletem, bet vinam nav pielaujams ka es pa tumsu vienatnee klainoju vinmam kaut kada paranoja ka mani izvarotu kat ari man elektrosoks.. tagad pamezgiju kaju un sis saka ja butu lidzas man tagd gan taisitu est , gan maseetu man kaaaju vai tas ir normakaa? virietis ir vecaks par mani bet vai tiesam sanaak ka izturas pret mani kaa pret bernu vai akaaa? Vai tas ir normali ja viretis saka ja man ir kaajai trauma ka nedrisktu iet uz veikalu un ja butu blakaam gan est taisitu ngan maju tiritu manaa vietaa?
08.05.2016 01:07 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Vispār, jā, MAD, līdzās viņš nav, neko no teiktā izdarīt nevar, tad viņš Tev arī kaut ko iesaka, ko darīt, kamēr esi viena? Neiet uz veikalu, neēst, netīrīt māju, kamēr viņš sakrās naudu biļetei?
08.05.2016 12:10 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Mis Joker es jau pec si sapratu ka esi ka elmo kam poatik visu sarezgit un izdomat pasakas.

Tur jau tā lieta ka es neko neizdomāju. Tās nav pasakas, biet tieši tā mēs manās mājās dzīvojām. Nebija vīrieši mūsu mājās, tagad ir, bet kādreiz nebija un nācās pilnīgi visu darīt pašām. Nesām gan skapjus, gan arī kartupeļa maisus un arī remotus veicām, pie tam pa lielam es arī mājās kā jaunākā ieņēmu to pašu vīrieša lomu, kad arī visus tos vīriešu darbus es darīju. Protams ar to ko nebija fiziski iespējams tikt galā, tad arī meklējām palīdzību no malas, bet dienu dienā tas nebija iespējams.
Un kas tajā o es teicu ir tik neiespējams? Ģimenes ir dažādas, to modeļi arī ir dažādi un dzīve var izvērsties ļoti dažādi.
08.05.2016 12:12 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
1. kartupelu maisu 2 sievietes var uznest, katra panem aiz maisa sturiem nu tada stilaa,

2. var darit ka mana kaiminiene pasuta zemniekam un sis atved un uznes uz 5 stavu lidz durvim un ieksa ienes.

3. var ka es darij ja mama virs nav bet ko vajag palidzet zvans draugiemvai palugt kaiminam, vienmer kads labprat izpalidz.

nav jastav pie trepem un viena vakte maisu lai nnozig otra dala un nes pa desmit reizem augsaa. Visu var izdarit vienkarsak.
08.05.2016 12:15 |

Reitings 23705
Un smagi viriesu darbi maja nav gluzi katru dienu, tie tomer ir retums. Un tad vienmer var palugt lai kads palidz. Un ja tapetes kadreiz ari pati limeju 16 it gados sava istaba, aroi logus un gridas krasoju. Velak vairs nekad, jo nedzivoju uz vientulas salas vienmer blakus virietis bijis.
08.05.2016 12:18 |

Reitings 17203
Rīdziniece

1. kartupelu maisu 2 sievietes var uznest, katra panem aiz maisa sturiem nu tada stilaa,

Bet kas tev liek domāt ka mēs arī nenesām. Sorry bet es ar savu omi pa divām nevaram uznest. Es ar māti varu, bet tad nu bija jāgaida līdz vakaram kad viņa būtu. Vieglāk tad ir ja pastāv ar to maisu viens lejā un otrs burtiski sapilda mazākus maisus pilnus un uznes pa daļām(pat nevajadzēja 10 reizes, bet gan pilnīgi pietika ar 2-3 reizēm, katrā rokā pa lielajam iepirkuma maisam). Tā mums nācās arī darīt vienā reizē kad tas pats zemnieks negribēja uznest jo lūk viņam bija arī citi pircēji ar kuriem jātiek galā, riktīgi kretīniska sajūta arī radās tajā mirklī, tāpēc vairāk nepirkām no tāda. Protams vel tas jaukais fakts ka puse kartupeļi bija laukā metami vēlāk jo vienkārši nebija labi no sākta gala.
Uzaugot mēs dzīvojām mājā kur lielākoties bija veci cilvēki, nu nebija tur braši jauni vīrieši kas varēja uzstiept un ar kuriem arī baigi draudzējāmies lai tur ietu uzbāsties. Protams ja tajā mirklī būtu kāds blakām kam palūgt tad arī lūgtu, bet kā jau ir redzēts, tādi brašie palīdzētāji nemaz nav tik daudz no malas. Neienāca jau arī no sākta gala tāda ideja prātā ka tas vedējs kurš atveda kartupeļus, nevarēs tos arī uzstiept uz 3 stāvu.

Situācijas dzīvē gadās dažādas, nu nebūs vienmēr tā ka kāds vīrietis būs blakām lai palīdzētu un tad nu jātiek pašiem galā arī reizēm.
08.05.2016 12:26 |

Reitings 17203
Un smagi viriesu darbi maja nav gluzi katru dienu, tie tomer ir retums. Un tad vienmer var palugt lai kads palidz. Un ja tapetes kadreiz ari pati limeju 16 it gados sava istaba, aroi logus un gridas krasoju. Velak vairs nekad, jo nedzivoju uz vientulas salas vienmer blakus virietis bijis.

Es jau nesaku ka katru dienu ir tie smagie darbi, bet tomēr tā situācija bija mums gana bieži mājās ka vienam cilvēkam ir jādara tas smagais darbs vienam. Tad kad mēbeles mainījām, es burtiski lauzu un zāģēju vecā skapja daļas kuras nebija atdalāmas lai varētu pa gabaliem aiznest prom, jo pa tām lielajām daļām to nespēju fiziski izdarīt un pārējām mājas sievietēm arī nebija tas spēks iet un nest, tad nu nācās man vienai štukot kā tikt galā.
08.05.2016 12:29 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Es tikai nesaprotu kada sakara tu te lecies un pilnigi nepamatoti bez jelkada
Iemesla apvaino mani par degeneratu?? Tu visas temas iespraud savu neglito purnu lai tikai man ko riebigu pateikti vai kadam citam virietim te. Visulaiku!!! Neesmu nevienu komplimentu no tevis lasijusi. Nevienu nevienai!!! Es medzu paraaut par striipu un no ta nekaunos jo esmu tikai cilveks,ar emcoijam un kludas visi!! Bet butiba esmu loti jauks un pozitiivs,mani nokaitinaja ka bepamatotu nevaribu promoter ka normu un citax lietas sidien. Aizraavos bet sapratu kludu. Tas ir lats galvenais.
08.05.2016 03:34 | nosūdzēt | saite

Elmo ir sieviete? Tātad trollis, kas tīšām apkauno vīriešus. Skaidrs. :-D
08.05.2016 12:31 |

Reitings 23705
Nav man bijis ka padai jatiek gala jau gadus 28..nav bijis. Ja dzivotu viena est mazak simt reizu un lidz ar to smagi partiku un kartupelu maisi atkristu pasi no sevis. Nav visam sievietem smaga pieredze bijusi. Un vienmer dzive visu atrisinu vienkarsojot. Ja atvestu un nenestu augsa es i nepirktu to maisu lai iet dilles. Samekletu citu labaku zemnieku.
08.05.2016 12:32 |

Reitings 23705
Elmo ir sieviete? Tātad trollis, kas tīšām apkauno vīriešus. Skaidrs. Opa ta averyu but, man pat liekas ka zinu kuras a;lyer ego ir elmis....:-D:-D:-D:-D
08.05.2016 12:34 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Skapju un remontu taisīšana grūtniecības laikā taču var izsaukt spontāno abortu vai priekšlaicīgas dzemdības...(t) Jopcik!
08.05.2016 12:35 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Mad atkal galiigaa autaa cepj diskusiju?
Ko tu gribi pieraadit? Par ko labaaka tu gribi but?

Tev tàs attiecíbas dikti jokainas. Ja tu es uz 5 min uz veikalu, tu piezvani un informè? Un tas, ka tavs vírietis stàsta, ko darítu ja bùtu blakus, vèl nenozímè, ka darís, kad (ja) atbrauks...

Nu un galu galà pati izlem, vai tev naktí pa tumsu skriet pèc tàs pudeles, vai pasaudzét kàju
08.05.2016 12:37 |

Reitings 23705
Es jau nesaku ka katru dienu ir tie smagie darbi, bet tomēr tā situācija bija mums gana bieži mājās ka vienam cilvēkam ir jādara tas smagais darbs vienam. Tad kad mēbeles mainījām, es burtiski lauzu un zāģēju vecā skapja daļas kuras nebija atdalāmas lai varētu pa gabaliem aiznest prom, jo pa tām lielajām daļām to nespēju fiziski izdarīt un pārējām mājas sievietēm arī nebija tas spēks iet un nest, tad nu nācās man vienai štukot kā tikt galā.
mes gan vienkardaks izdarijam. Ledusskapi ar mainijam kopa ar mebelem, samaksajam nelielu naudu un atbrauca , pasi iznesa un aizveda visu. Rigas centra nav labi mebeles un ledusskapjus pie miskates likt. Dzeram kafiju kamer si visu veci izvaca.... dzive nav viss jasarezgii...
08.05.2016 12:37 |

Reitings 17203
RīdzinieceEs savus 23 gadus dzīvoju ģimenē kur vīrietis nav bijis kopš man palika 2 gadiņu un vectēvs nomira. Jā, tagad vīrietis pie sāna un visu palīdz, bet kaut kā tos atlikušos gadus tik līdz fiziski varēju , tā bija jāpalīdz arī ar tiem vīriešu darbiem. Tāpēc jau uzaugu kā pašpuika jo pie manis pat nāca ar burkām lai atskrūvēju jo nevienai citai rokās spēka nebija lai varētu, kŗanu salabot neviena nejēdza, skapjus vecos neviena ne izdomāja kā dabūt laukā ne arī fiziski to darītu. Nu ir tādi stāsti kur tā vienkārši iznāk ka vien jātiek pašām galā un nevar katru reizi zvanīt Jānītim lai brauc no otra Rīgas gala darbadienas laikā palīdzēt.

Un jā, mēs arī vairāk no viņiem nepirkām kartupeļis, bet samaksājuši jau bijām un nebijām tādas kas ies scēnu taisīt visu apkārtējo priekšā jo lūk nevar uznest maisu mums. Un godīgi sakot, vieglāk ir pašam atrisināt uznesot to pašu kartupeļu maisu nekā iet un tur vel kā muļķēm stāvēt un gaidīt kad atjās princis baltā zirgā un to izdarīs.
08.05.2016 12:39 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nav man bijis ka padai jatiek gala jau gadus 28..nav bijis.

Rīdziniece, nu labi, TEV nav bijis. Kādam citam ir bijis. Baigais arguments - "MAN tā nav bijis...."
08.05.2016 12:42 |

Reitings 17203
mes gan vienkardaks izdarijam. Ledusskapi ar mainijam kopa ar mebelem, samaksajam nelielu naudu un atbrauca , pasi iznesa un aizveda visu. Rigas centra nav labi mebeles un ledusskapjus pie miskates likt. Dzeram kafiju kamer si visu veci izvaca.... dzive nav viss jasarezgii...

Jā, tā izvesšana tikai arī maksā naudu. Ar ledusskapi jau tā darījām, ka atveda jauno un aizveda veco, tas jau labi un tā tam būtu jābūt. Ar skapjiem atkal gribēja tādu naudu prasīt par aizvešanu ka nu lai iet ratā. Nu nebija mums tā nauda tik daudz tajā laikā. Centrā arī nedzīvojām ka nebūtu iespējas izmest, mūsu galā visi tā met.
08.05.2016 12:43 |

Reitings 23705
Burkas nav jamokas skruvejot valaa, mazliet uzsit pa vaka virsu dazas vietas, vai ar attaisamo uzvel mazliet uz augsu un atvers vala pat mazs berns. Atkal viss ir pavisam vienkarsi.

un ne av ar to maisu jataisa scenas, mietrigi jaatsaka un viss. Pagriezamies un ejam prom. Stkal vienkarsi viss:-D
08.05.2016 12:44 |

Reitings 17203
un ne av ar to maisu jataisa scenas, mietrigi jaatsaka un viss. Pagriezamies un ejam prom. Stkal vienkarsi viss

Jā jā, nauda jau samaksāta un ko man darīt, nospļauties par naudu samaksāto un atstāt to maisu lejā? Smiekli nenāk pašai?

Burkas nav jamokas skruvejot valaa, mazliet uzsit pa vaka virsu dazas vietas, vai ar attaisamo uzvel mazliet uz augsu un atvers vala pat mazs berns. Atkal viss ir pavisam vienkarsi.

Ir pat tādas mistiskās burkas gadījušās kuras nevar dabūt vaļā. Jā ar nazi mākam attaisīt un arī uzsist mākam, bet nu, tev nekad nav gadījies ka ej pie vīrieša prasīt lai atver? Mana mamma ar omi tā visu laiku nāca pie manis jo nevarēja vaļā dabūt.
08.05.2016 12:48 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
tev nekad nav gadījies ka ej pie vīrieša prasīt lai atver?

Nē, viņāi tā jau 28 gadus nav gadījies.
08.05.2016 12:50 |

Reitings 17203
57days :-D
08.05.2016 12:52 |

Reitings 23705
Ja man atver virs burkas, lai gan pati to varu izdarit it mierigi. Un beidz izdomat padakas ka maksajat ieprieks par sliktiem karyupeliem un nepieklajigu piegadi zemnieka.,..neticu!

es ari nazus maku uzasinat bez asinama.... vai uz trepem vai uz skivaja otras puses, uz veciem ne jauniem skivjiem protams. Loti daudz ko maku, bet sen nav bijusi vajadziga pielietot. Man pati visu vienkarsot un lieki dzivi nesarezgit.

liekas zinu kura ir elmo alterego.... pilnigi pasaku stasti izdoma muziga izlasas...
08.05.2016 12:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits