Ja godīgi, tad es visu šo laiku, par spīti visiem izteiktajiem komentāriem viņa virzienā, Elmo uzskatīju par sakarīgu džeku, bet nu pēc šī pat man zuda jebkāda cieņa pret šo personu, lai arī kas viņš būtu -
Nee es nesmietos bet neredzetu nekadu iemeslu paldizet, ja rokas ir un abas kur problema, man ir liekais svars kaut neliels bet varu pats sev sasiet botas, kapec lai sieviete ar tadam pasam divam rokam nevaretu?
(Atvainojos par lamāšanos!) Bļin... nabaga tā sieviete, kura reiz būs kopā ar
vīrieti, kuram ir tādi uzskati. Es sevi uzskatu par pašpietiekamu sievieti. Man riebjas, ja man palīdz tad, ja es pati varu ko paveikt. Nepatīk, ja izturas kā pret nevarīgu cilvēku, BET... BET, par spīti tam, ka es vēlētos, lai vīrietis mani neauklē uz rokām, bet izturas pret mani kā līdzīgs pret līdzīgu, es nekas mūžā nespētu būt kopā ar kādu, kurš uzskata, ka sieviete (vēl pie tam -
VIŅA sieviete, kura gaida
VIŅA bērnu!) ir tik spējīga, ka pati var visu izdarīt, tāpēc varbūt vajag laiski atlaisties dīvāniņā un nolūkoties uz notikušo. Ja ar tādu tipu kopā jāaudzina bērns, tad labāk būtu abortu taisījusi. Zinu - skarbi, taču mani reāli uzvelk tādi idioti. Un šoreiz es pat netaisos atvainoties par izmantotajiem vārdiem.