neticu!
ta nebija vina balss, to jau te kads pieradija no kurienes zagta!ieprieks rakstiji nka biaj samaksats un jums atveda bet nenesa augsaa, tagad stasti ko citu. Nu tiesam ka tads Elmo. un nevajadzeja pirkt ja negrib uznest jums augsa, tiesi tik vienkarsi.
Mēs aizgājām pie busiņa, prasījām maisu kartupeļu, iedevām naudu, viņi iedeva maisu un viss, tiec tālāk galā kā gribi, jo lūk viņiem jautājot pēc palīdzības viņi nomurmināja ka viņiem citi pircēji ir un nevar.
Nu tāpat skaidrs, ka ir cilvēki, kam izdevies nomenedžēt smagos darbiņus bez piepūles.. un ir tādi, kam nav sanācis.sasmejos par tiem kartupeliem. Bet tiesam parak slinka esmu un parak sevi milu lai sarezgitu dzivi, vienmer visu vienkarsoju. man pat klienti Bara ir alus mucas nenusi lidz kranam, lai gan ja godihgi smuki varu aiztipinat pati nav janes, vienihi jaiecel lete ieksaa, bet nu pat nas man nekad nav bijis jadara!
Tāpēc jau nevajag domāt, ka sievietes, kuras kartupeļu maisus nestiepj ir princeses uz zirņa, kas čīkst un tēlo
Vispār.. pārāk daudz kartupeļu šodienai
ieprieks rakstiji nka biaj samaksats un jums atveda bet nenesa augsaa, tagad stasti ko citu.
Un kāds rezultāts? Ko tad cosmo domā?
jo mazaka konkurence jo labak!!! Turklat tie kuriem tas ir tik dikti svarigi ir loti lielas problemas ar pascienu,ja vajag citu atzinibu vai skaudibu utt.vinas kimentars par attiecibu temu. Skaista sieviete nebaidisies no konkurences drizak otradi! :-D
07.05.2016 16:41