Nejūtos skaista..

Reitings 375
Reģ: 22.04.2016
Jau no 12 gadiem cīnos ar saviem kompleksiem.Visu mūžu dzirdu,ka es esmu dīvaina sliktā nozīmē.Ģimene,draugi saka kaut ko par manu ārējo izskatu-liels deguns,dziļas acis utt.(t)ģerbšanas stils man ir diezgan parasts-džinsi,svārki,blūzes.Make up arī ir parasts.Vispār esmu parasta meitene.Nevaru pateikt,ka es patīku visiem cilvēkiem,bet ir daži,kuri uzskata mani par interesantu personību.Un tagad es jūtos slikti,jo pat mani labākie draugi(vismāz es viņus par tādiem uzskatu)stulbi pajokoja par manu izskatu un pateica,ka esmu līdzīga pēlēkai pelei(t)Esmu domājusi mainīt savu stilu,frizūru,make up utt.(t)Bet baidos,ka izskatīšos vēl stulbāk.Nevajag domāt,ka es žēlojos,vienkārši gribu dzirdēt padomus no puses:-)Ko darīt,lai jūstos pārliecināti par sevi ?
07.05.2016 18:05 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Katram ir kaut kas, kas sevī nepatīk. Viss ir attieksmes jautājums, kā tu pret to "defektu" attiecies. Stulbi jau skan, bet sevi ir jamīl ar visiem saviem trūkumiem, tad arī citiem patiksi. Savādāk visa pasaules kosmētika nepalīdzēs.
07.05.2016 19:40 |

Reitings 375
Reģ: 22.04.2016
krabis-ooo,nevaru pateikt,ka man galīgi nepatīk krāsoties.Vienkārši man nepatīk tērēt savu laiku make up:-)
07.05.2016 20:11 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Tev ir pirmkārt jāpatīk sev, patikt citiem ir otršķirīgi. Un jāizlemj, cik daudz laika un līdzekļu TEV pašai gribas ieguldīt pucēšanās lietās.
07.05.2016 20:17 |

Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Es arī laikam nekad neesmu jutusies skaista. Droši vien tāpēc, ka man ir slikts paradums sevi salīdzināt ar citiem.
Tomēr beidzot esmu pārstājusi mēğināt dzīties pēc kaut kādiem "skaistuma standartiem". Esmu vienkārši tāda, kādai man ir ērti un patīkami būt.
07.05.2016 20:25 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Bella, zelta vārdi! Man tas pats.
07.05.2016 21:09 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Es arī biju agrāk šausmīgi nepārliecināta par sevi, uzskatīju sevi par neglīteni utt. Tad es kaut kā iepazinos ar savu puisi, un viņš kaut kā pacēla manu ego. Viņš man lika saprast, ka es esmu skaista un ziniet, tie tarakāni no manas galvas pazuda, jo, kad paskatos spogulī, es sevi nevaru nosaukt par neglīteni, jūtos labi ar sevi, pat ļoti labi. Kaut gan neesmu nekāda baigā tur , neizceļos ar neko īpašu.. vienkārša meitene.
Es domāju, ka tev tāds iespaids par sevi radies, jo tev apkārtējie tādu iespaidu ir radījuši, ka tu esi tāda. Es nezinu, mēģini varbūt mainīt domas par sevi kaut kā, lai arī citi saka pretējo, tad arī citi tevī saskatīs, ka esi skaista.
07.05.2016 21:15 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
beidz spamot te.
07.05.2016 22:17 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Ja gribi mainīties, lai patiktu pati sev, mainies. Bet citu dēļ to nav vērts darīt. Neesmu skaista, nekrāsojos un labprāt esmu pelēka, jo es par skaistumu esmu daudz lasījusi. Tieši laba literatūra man ir palīdzējusi saprast, ko cilvēki ar skaistumu saprot un vēlas redzēt. Neglītu cilvēku nav, ir kādam svešas proporcijas. Viens no maniem vecākiem reiz manam nu jau esošajam vīram teica, ka uzskata mani pat neglītāko sievieti pasaulē, par ko mans vīrs bija šokā, jo viņam esmu skaista. Un man ar to pietiek, lai negribētu mainīties
07.05.2016 22:33 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Kā vecāki var pateikt ko tādu par savu bērnu?
07.05.2016 22:37 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Nevajag jau ikdienā nez cik laika veltīt kosmētikas uzlikšanai, pietiek uzkrāsot acis, lūpas, varbūt tonālo, atkarīgs kāda āda. Uzvilkt kādas košas krāsas apģērbu un nebūsi pelēka, vismaz izskata zinā.
07.05.2016 22:40 |

Reitings 2350
Nē nu pag pag, tas jau otrā grāvī... :-D
Pelēka tad viņa tiešām nebūs, bet tas nenozīmē, ka viņai piestāv košas krāsas.

Skolas laikā man pateica, ka man acīs esot tādas it kā es būtu dabūjusi pa pakausi. :-D Vai man tas traucē būt skaistai? Nē. Un vēl nesen kāda meitene man teica, lai nekrāsoju tumši sārtas lūpas, jo man viņas esot pilnīgas. Vai es uzticos viņas viedoklim? Nē! Es zinu, ka tas man piestāv. Ar to gribēju teikt, ka cilvēku viedoklis nav objektīvs. Un liels deguns, nuu nezinu. Esmu redzējusi visādus degunus - lielus, mazus. Ja pati sieviete ir kopta un par sevi pārliecināta, tad viņas milzīgais deguns man acīs nespiežas un izbalē uz viņas koptēla. :-D
07.05.2016 22:58 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Ā, jā. Man ir liels deguns. :D Bet pareiz jau Agresīvā saka, ka Ja pati sieviete ir kopta un par sevi pārliecināta, tad viņas milzīgais deguns man acīs nespiežas un izbalē uz viņas koptēla. Man tas deguns galīgi neuztrauc, kaut gan viņš arī ir liels. :D
07.05.2016 23:04 |

Reitings 228
Reģ: 29.12.2015
Ja nejūties labi kā ir tagad, tad jāmainās. Nomaini frizūru, sāc krāsoties, staigā pa veikaliem un mēri neskaitāmas drēbes līdz atrodi, kas patīk un piestāv. Vajag uzdrīkstēties. Bet, ja ir slinkums un žēl tam veltīt laiku, tad jāpaliek kā pelēkajai pelei. Labs izskats prasa daudz laiku, bet tas dod lielu pārliecību par sevi:-)
07.05.2016 23:20 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Manuprāt, Tev ir jāsaprot, kas ir tas, kas tieši TEV liek justies skaisti un labi. Nav jēga veidot frizūras vai uzklāt make-up kārtu, ja pati nejutīsies kā savā ādā. Man personīgi ļoti nepatīk krāsainas drēbes. Manā garderobē ir tikai melnas, baltas, tumši violetas krāsas apģērbi. Protams, uzvelkot koši dzeltenu žaketi vai puķainu kleitu būšu pamanāmāka, taču neciešu tādas krāsu kombinācijas tik ļoti, ka beigu beigās justos vēl draņķīgāk. Ar to es gribu teikt - ir forši ieklausīties draugu padomos un ieteikumos, taču vēl svarīgāk ir justies ērti, komfortabli un harmonijā ar sevi. Kas ir tas, kas Tev liktu justies skaistai? Jauns skaistu apavu pāris? Varbūt kādas izmaiņas matu sakārtojumā? Bet varbūt Tu sevi mīli tieši tādu, kāda esi, un nemaz nevēlies neko mainīt, tikai iespaidojies no draugu teiktā, tāpēc domā, ka esi neglīta? Taču, ja vēlies mainīt ārējo tēlu, tad izmet no galvas domas par to, ka izskatīsies vēl muļķīgāk. Dari tikai to, ko pati vēlies! Man reiz teica, ka izskatīšos muļķīgi, ja mainīšu matu krāsu, bet, redz, nu jau gadus 10 staigāju ar koši sarkaniem matiem un man vienalga, ja kādam nepatīk - es sevi mīlu tieši tādu. Tas ir pats svarīgākais - patikt SEV! :)
07.05.2016 23:47 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Paskaties kādreiz uz Signes Meirānes bildēm googlē vai insta. Viņa reti lieto kosmētiku, nekrāso matus un nagus, bet par pelēko peli gan diez vai kāds viņu sauktu. Tā, ka var arī tā! ;-)
08.05.2016 14:18 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Viņa reti lieto kosmētiku, nekrāso matus un nagus, bet par pelēko peli gan diez vai kāds viņu sauktu.

Un tieši tāpat lūpukrāsa + nagu laka + krāsoti mati nepasargā no peļu pelēcības.
08.05.2016 14:37 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Tā "atrašana", kas man piestāv mēdz paņemt daudz gadus un ja esi īpatnējāka izskatā, nekā vidēji sievietes, tad pie tā, ka daudziem nepatiksi un nesagaidīs ar " Čau, skaistule!" jāsamierinās. Tomēr, pateicoties make- up brīnumiem mūsdienās un daudzveidīgiem stiliem un iespējām dažādi kombinēt apģērbu gabalus un variēt ar rotām - cilvēku var izmainīt līdz nepazīšanai! Pirmais solis saprast, kas Tevī pašai nepatīk. Ja liels deguns - izcel acis(skaties, kas piestāv, pieliktās skropstas vai varbūt košākas acu ēnas, kas izceļ acu krāsu), ja "dziļas" acis, varbūt ir tāds skatiens caur uzacīm, tad jākrāso acis gaišāk lai "izlec" vairāk, izceļās labāk. Man vislabāk saprast, kas man piestāv, palīdz izskatīties labāk palīdzēja youtube video kur ir 10001 "How to..." un tad attiecīgi "make your eyes look bigger" vai " make your nose look smaller". Ātrāk gan, protams, būs kosmetologs un stilists, bet arīdzen-dārgāk. Par apģērbu - meklēju "how to dress if youre skinny". Par rotām - nēsāju to, kas man patīk vnk, cenšoties pieskaņot pie apģērba. Veiksmi!
08.05.2016 14:58 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Tai Signei krāsoti mati un iedegums. Ja labs iedegums tad izskatās labi arī bez kosmētikas utt.
08.05.2016 14:59 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Esmu briesmīga sevis ķidātāja, vispār. :D Citi var teikt komplimentus, bet es skatos uz sevi un - tas nav labi, to vajag savādāk utt., gribas būt perfektai! Bet kad esmu ar savu puisi un viņš no rīta man, kad esmu bez kosmētikas uzsmaida un saka, ka esmu tik smukiņa, visi mani "defekti" liekas tik nesvarīgi un sīki un es jūtos lieliski! :) Dažreiz varbūt vienkārši trūkst mīlestības, lai komfortabli dzīvotu, nesaucot sevi par nesmuku, pieņemot ar smaidu, kāda esi.

Par Signi Meirāni - apskatījos un manuprāt tāda, kāda viņa nekrāsota izskatās - tā ir ĪSTĀ "pelēkā pele" definīcija. :D Bet atkal - gaumes jau dažādas!
08.05.2016 15:13 |

Reitings 2350
Tā "atrašana", kas man piestāv mēdz paņemt daudz gadus

Protams! Īsā laikā tas nav izdarāms un uzskatu, ja maina savu ārieni, iekšiene mainās līdzi.
08.05.2016 15:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!