Manuprāt, Tev ir jāsaprot, kas ir tas, kas tieši TEV liek justies skaisti un labi. Nav jēga veidot frizūras vai uzklāt make-up kārtu, ja pati nejutīsies kā savā ādā. Man personīgi ļoti nepatīk krāsainas drēbes. Manā garderobē ir tikai melnas, baltas, tumši violetas krāsas apģērbi. Protams, uzvelkot koši dzeltenu žaketi vai puķainu kleitu būšu pamanāmāka, taču neciešu tādas krāsu kombinācijas tik ļoti, ka beigu beigās justos vēl draņķīgāk. Ar to es gribu teikt - ir forši ieklausīties draugu padomos un ieteikumos, taču vēl svarīgāk ir justies ērti, komfortabli un harmonijā ar sevi. Kas ir tas, kas Tev liktu justies skaistai? Jauns skaistu apavu pāris? Varbūt kādas izmaiņas matu sakārtojumā? Bet varbūt Tu sevi mīli tieši tādu, kāda esi, un nemaz nevēlies neko mainīt, tikai iespaidojies no draugu teiktā, tāpēc domā, ka esi neglīta? Taču, ja vēlies mainīt ārējo tēlu, tad izmet no galvas domas par to, ka izskatīsies vēl muļķīgāk. Dari tikai to, ko pati vēlies! Man reiz teica, ka izskatīšos muļķīgi, ja mainīšu matu krāsu, bet, redz, nu jau gadus 10 staigāju ar koši sarkaniem matiem un man vienalga, ja kādam nepatīk - es sevi mīlu tieši tādu. Tas ir pats svarīgākais - patikt SEV! :)