Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nejūtos skaista..

Reitings 375
Reģ: 22.04.2016
Jau no 12 gadiem cīnos ar saviem kompleksiem.Visu mūžu dzirdu,ka es esmu dīvaina sliktā nozīmē.Ģimene,draugi saka kaut ko par manu ārējo izskatu-liels deguns,dziļas acis utt.(t)ģerbšanas stils man ir diezgan parasts-džinsi,svārki,blūzes.Make up arī ir parasts.Vispār esmu parasta meitene.Nevaru pateikt,ka es patīku visiem cilvēkiem,bet ir daži,kuri uzskata mani par interesantu personību.Un tagad es jūtos slikti,jo pat mani labākie draugi(vismāz es viņus par tādiem uzskatu)stulbi pajokoja par manu izskatu un pateica,ka esmu līdzīga pēlēkai pelei(t)Esmu domājusi mainīt savu stilu,frizūru,make up utt.(t)Bet baidos,ka izskatīšos vēl stulbāk.Nevajag domāt,ka es žēlojos,vienkārši gribu dzirdēt padomus no puses:-)Ko darīt,lai jūstos pārliecināti par sevi ?
07.05.2016 18:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Māsīca pateica tev ka esi neglīta pēc tam kad līdi viņas personīgajās vēstulēs? (t)
07.05.2016 18:09 |

Reitings 145
Reģ: 13.04.2016
Esmu līdzīgā situācija, esmu tipiska pelēkā pele un nekad neesmu nevienam īpaši patikusi - savāds deguns, plakana seja, mīkstas, tievas rokas un resns dibens.
Sevi negrasos mainīt neparko, ja nu vienīgi skrienot nodzīt taukus, bet esmu iemācījusies sevi pieņemt (ja nevari mīlēt) tāda kāda esmu, jo kurš gan cits to vēl darīs un, ja nepatiksi sev, tad jutīsies tikai vēl sliktāk un nekas labāk no tā nepaliks.
Iesaku sākt arī tev pa priekšu sakārtot savu garīgo pasauli un tikai tad izlemt par izskata mainīšanu! :)
07.05.2016 18:10 |

Reitings 375
Miss Joker,labs joks.Nē,ar māsīcu par viņas saraksti pat nerunāju.Vienkārši pateicu,ka dzīvē var sastapt dažādus cilvēkus un viņai jābūt piesardzīgai.Un viņa pati izstāstīja par savu saraksti un pateica,ka tas ir parast sarakstes draugs,ar kuru viņa neplāno satikties dzīvē:-P
07.05.2016 18:12 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
To arī darīju - vairāk pievērsos matu un skaistumkopšanai, pārcilāju garderobi un mainīju sevi līdz nepazīšanai. Toreiz pamatskolas laikā man nebija daudz naudas, lai pirktu drēbes, tāpēc šuvu pati, pirku sākumā svarīgāko no apģērba - labas bikses, t-krekli, zīmuļsvārki blā blā :-D Un ļoti DAUDZ sāku skatīties youtube video par pārmaiņām izskatā, tas iedvesmo. :-)
Lai izdodas!
07.05.2016 18:12 |

Reitings 375
Agresīvā Grūtniece,paldies.Ja nav noslēpums,kādus video tu esi skatījusies(varbūt tev vēl palika linki,nosaukumi utt) ?:-)
Lapsa2,ar garīgo pasauli(es domāju)man viss ir kārtībā,bet gan saprotu,ka mēs dzīvojam tādā pasaulē,kur lielu uzmanību pievērš izskatam.Tāpēc vajag mainīties:-D
07.05.2016 18:14 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es droši vien pakonsultētos ar kādu make-up specu, kas ieteiktu, kā lietot kosmētiku atbilstoši Tavas sejas īpatnībām :) Aizietu pie laba friziera-stilista (vai kā viņus sauc).. kurš veiks foršu griezumu.. varbūt pat mainīs krāsu :)

Par apģērbu.. paķel līdzi pacietīgu draudzeni ar labu gaumi, lai viņa Tev dažādos veikalos spīdzina un spiež laikot dažādus apģērba gabalus.. pielaikojot sapratīsi, kāda veida drēbītes Tev piestāv :)
07.05.2016 18:28 |

10 gadi
Reitings 8945
Reģ: 29.01.2009
Nu ja ir kaut kādas fizioloģiskas īpatnības, piemēram, tiešām LIELS deguns un, kā tu saki, dziļas acis, tad es nezinu vai to var noslēpt ar kosmētiku vien. Protams, var skatīties youtube video kur parādīts kā lielu degunu padarīt par mazāku un paskatīties meikapu "dziļajām" acīm, bet man kaut kā liekas, ka ne tur ir problēma...(t)
Manos skolas gados par "dīvaiņiem" sauca cilvēkus, kuri uzvedās dīvaini un kuriem bija krasi atšķirīgs ģērbšanās stils no apkārtējiem. Piemēram, bija meitene no nabadzīgas ģimenes, viņa katru dienu praktiski staigāja vienās un tajās pašās drēbēs un tad puišiem viņa likās "dīvaina", bet īstenībā bija normāla meitene, vnk nebija naudas vecākiem.
Un vēl vecākajās klasēs bija gotu meitene, ar viņu reāli neviens negribēja draudzēties dēļ oti izaicinošā make-up un melnajām garajām drēbēm, man liekas, ka cilvēkiem bija arī nedaudz bail no viņas.:-/
Vnk ir jāsaprot pašai, kas tieši tavai ģimenei un draugiem liekas dīvains tevī? Varbūt tomēr tā ir uzvedība, varbūt tu neesi komunikabla, utt? (t) Jo par pelēku peli bieži sauc kautrīgus, nekomunikablus cilvēkus...
07.05.2016 18:31 |

Reitings 375
Brazil,jā,esmu nedaudz kautrīga(bet visi cilvēka kādā mērā ir kautrīgi)
07.05.2016 18:36 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kad tad tie par draugiem, kas komentē lielo degunu?
07.05.2016 18:38 |

Reitings 2350
Vai nē, tas jau bija pirms gadiem 7 ja ne vairāk. :-D
Vienkārši ieraksti youtube meklētājā, piemēram, how to build a wardrobe vai fashion tips. Šī ir mana mīļākā youtubere un video, kas varētu noderēt: https://m.youtube.com/watch?v=RQ-r60b2xy0

Un ārējais izskats sabiedrībā svarīgs bijis vienmēr, tāpēc tie ieteikumi, ka izskatā neko nevajag mainīt, tikai pašapziņu celt - muļķības. Dažkārt abas šīs rīcības var iet roku rokā. Un tas ir jautri - taisīt pārvērtības sev, tad kāpēc nedarīt!? :-)
07.05.2016 18:40 |

Reitings 190
Reģ: 21.10.2014
Man arī bija līdzīgi, klasē mani uzskatīja par neglītu un arī vecamma vienmēr teica, ka ar mani kaut kas nav kārtībā. Es neesmu tīra latviete un mani sejas vaibsti nav latviski - garš deguns, melnas acis. Toties krievu tautības cilvēki teica, ka esmu pietiekami skaista.

Problēma atrisinājās, kad pēc 18 gadu vecuma sāku tikties ar puišiem - ne latviešiem. Tagad arī attiecības ar ārzemnieku, kas mani uzskata par skaistu.

Katrā valstī un tautā ir citi skaistuma standarti, tavs skaistums neiederas latviešu standartos, bet skaties plašāk! Ļoti iespējams, ka citu tautību cilvēki tevi redzēs kā skaistu.
07.05.2016 18:41 |

Reitings 2350
Par makeup, ja saki, ka ir liels deguns un dziļas acis, tiešām labāk aiziet uz konsultāciju. Tur pašdarbība var novest pie trakāka rezultāta.
07.05.2016 18:43 |

10 gadi
Reitings 8945
Reģ: 29.01.2009
Nu, kosmētika tiešām dara brīnumus! :) Bet vislabāk aiziet pie kādas make-up mākslinieces, lai palīdz/parāda kas un kā darāms.
Ja tiešām vaina ir tikai vizuālajā...
07.05.2016 18:49 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Paturpinot tālāk citronas domu par skaistuma standartiem un par "pelēkajām pelēm" - mūsu platuma grādos lielākoties meitenes ir ar pelnu blondiem matiem, bālrozā ādu un gaišām acīm. Nav tur nekā spilgta un acīs krītoša, tāpēc, jā, ir forši izrotāt. Un izrotāt var un vajag dažādi, bet vienmēr tā, lai tev pašai būtu ērti un tas nāktu "no iekšām". Jā, izrotāt ar nagu laku un bronzeri ir forši, bet vēl foršāk ir izrotāt sevi ar dzirkstošu humora izjūtu, laipnu personību (tajā skaitā pret sevi) un veselīgu attieksmi pret dzīvi. Jo tas nenovīst, nenomazgājas un ir vienmēr modē.

No praktiskiem padomiem - aizej profesionali sakop uzacis. Pie mūsu pašu watchingandtalking par 9€ var izveidot formu, kas tev piestāv un nokrāsot. + parūpējies, lai zobi ir maksimāli balti un nopērc sarkanu nagu laku. ;-)
07.05.2016 18:56 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
pateica,ka esmu līdzīga pēlēkai pelei

"pelēkā pele", vismaz mana izpratnē, NENOZĪMĒ, ka esi neglīta. Tas nozīme tikai to, ka nedari neko, lai vizuāli būtu koša, lai izceltos, jā, lai būtu skaista. Tieši kā pati saki - kaut kādas džinsas, kaut kāda bēšīga vai melna blūzīte/džemperītis, un izej ielās, nomaskejusies kā hameleons un saplūdusi ar apkārtējo vidi.
07.05.2016 19:05 |

Reitings 375
57days,un ko tad darītu,lai nesaplūstu ar apkārtējo vidi ?Izsmērēt sev pa seju sarkano lūpu krāsu?(t)
07.05.2016 19:09 |

Reitings 17280

Še tev bilde, viena krievu slavenība pirms 20 gadiem un tagad. Pelēkās peles versija un smukās dāmas versija.

Apgalvot, ka agrāk viņa bija NEGLĪTA - nevar. Viņa tikai izskatījās tā nekā - pelēkpeliski.
07.05.2016 19:13 |

Reitings 17280
Nu, es arī esmu pelēkā pele, tā ka varbū arī nebūšu īstais cilvēks, kam prasīt :)

BET ar visu to - ar augstpapēžu kurpēm, svārkiem tādā garumā, lai izceltu manu kāju smukās daļas un nosleptu nesmukās daļas, elegantu topiņu, safrizētiem matiem un skropstu tušu+acu ēnām es esmu neatvairāma skaistule :)

Ja tikai nebūtu slinkums biežāk, ka reizi 2-3 gados pacensties....
07.05.2016 19:16 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
tev galīgi nemaz nepatīk krāsoties? nav jau obligāti jākrāso sarkana lūpu krāsa, arī ar pavisam vieglu nude un skropstu tušu var atdzīvināt skatu :)
bet vispār piekrītu tak, ka skaistums nāk no iekšām, ja tu nejutīsies ērti, tad pati skaistākā kleita tevi neglābs. Galvenais,lai cilvēks ir kopts un ar pozitīvu skatu uz dzīvi. Ir tak tik daudz meitenes, kuras ne visiem liksies vizuāli skaistas, bet viņās ir tāda harizma, kas viņas padara ļoti pievilcīgas. Un arī pati skaistākā meitene, kas būs ņuņņa un visu laiku depresīva, nevienam nepatiks
07.05.2016 19:18 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kad tad tie par draugiem, kas komentē lielo degunu?
Dranki ne draugi. Un ideals nav it neviens, trukumi ir katram. Tadiem draugiem kas tev aizrada, saki simt lietu kas vinos slikts...un uzdavini spoguli. Tad varbut muti pievers.
07.05.2016 19:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits