Nu ja ir kaut kādas fizioloģiskas īpatnības, piemēram, tiešām LIELS deguns un, kā tu saki, dziļas acis, tad es nezinu vai to var noslēpt ar kosmētiku vien. Protams, var skatīties youtube video kur parādīts kā lielu degunu padarīt par mazāku un paskatīties meikapu "dziļajām" acīm, bet man kaut kā liekas, ka ne tur ir problēma...(t)
Manos skolas gados par "dīvaiņiem" sauca cilvēkus, kuri uzvedās dīvaini un kuriem bija krasi atšķirīgs ģērbšanās stils no apkārtējiem. Piemēram, bija meitene no nabadzīgas ģimenes, viņa katru dienu praktiski staigāja vienās un tajās pašās drēbēs un tad puišiem viņa likās "dīvaina", bet īstenībā bija normāla meitene, vnk nebija naudas vecākiem.
Un vēl vecākajās klasēs bija gotu meitene, ar viņu reāli neviens negribēja draudzēties dēļ oti izaicinošā make-up un melnajām garajām drēbēm, man liekas, ka cilvēkiem bija arī nedaudz bail no viņas.:-/
Vnk ir jāsaprot pašai, kas tieši tavai ģimenei un draugiem liekas dīvains tevī? Varbūt tomēr tā ir uzvedība, varbūt tu neesi komunikabla, utt? (t) Jo par pelēku peli bieži sauc kautrīgus, nekomunikablus cilvēkus...