Palīgā!

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Sveikas!
Vēlos lūgt palīdzību pēc padoma tām, kuras ir izrāpušās no attiecību pauzēm, rutīnas, lieliem strīdiem, un tādos arī gadījumos, kad klišķis zudis, bet cilvēki paliek svarīgi?
Ko Jūs darījāt, kā jūs sagājāt kopā pēc " aukstuma kara "?
īsumā mana situācija - dzīvojam kopā, es viņu iemīlēju, viņam zuda klišķis, bet dzīvo ar mani, dalās it visā ar mani, bet pagaidām vēlas paņemt pauzi.
Dzīvosim kopā, attiecības savstarpējas labas, bet vienīgi, kā biedri.

Es zinu, kad no tās elles var izkārpīties.
Bez nosodījuma, es zinu uz ko parakstos.
07.05.2016 14:59 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Ja tu vēlies saņemt padomu par to, kā atkal satuvināties šādā situācijā - vēlmei to izdarīt ir jānāk no abām pusēm, un tu viena tur diži neko nespēsi ietekmēt. Meitenes jau teica, tu būsi kā pagaidu/rezerves variants.
08.05.2016 12:57 |

Reitings 909
Reģ: 20.01.2016
Es neticu šādām pauzēm un neuzskatu, ka pauze ir kaut kāds risinājums. Uzskatu, ka rutīnu attiecībās var risināt arī savādāk, nevis otru uztaisīt par rezerves variantu.

Par šo situāciju - nekad nedzīvotu ar mīļoto vīrieti draugu attiecībās. Būt blakus un nespēt pieskarties vai nesagaidīt mīļu apskāvienu, neizbaudīt kaisli, tā ir vistīrākā spīdzināšana un psiholoģiskais terors.

+++ Man tas liktos pazemojoši - gaidīt, kad otrs attapsies, ka tomēr esmu viņam vajadzīga(t)
08.05.2016 13:41 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Es saņēmos un aizgāju no ilgadējā drauga prom.
Tagad ir labāks, jaukāks draugs.
Nevajag baidīties no pārmaiņām, nevajag turēt cilvēku ,kurš īsti vairs Tevi nevēlas blakus.
Tā Tu iznieko sevi uz cilvēku ,kuram Tu īsti nerūpi, savu laiku un iespēju satikt tādu ,kuram patiešām Tu patiksi un ar kuru Tev ,gan viņam būs labi kopā.
08.05.2016 13:51 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nevajag baidīties no pārmaiņām, nevajag turēt cilvēku ,kurš īsti vairs Tevi nevēlas blakus.

+++

Te, cik aprotu, puse problēmas ir tā, ka "nav kur iet". Bet kaut kur tu dzīvoji arī pirms tam, kad iepazinies ar šo cilvēku un sākāt dzīvot kopā! Ja pie mammas - tad brauc atpakaļ pie mammas! Tas nav nekāds kauns un negods. Un tad lēnām sāc meklēt citu dzīvesvietu, uz rudeni gribētāji uz pusēm īrēt dzīvokli būs pa pilno.

Ja viņš tevi negrib - ej prom. Manuprāt, tā pat ir lielākas cerības, ka viņš sapratīs, ka tu viņam pietrūksti, nevis, ja ar sērīgu ģīmi tur pat pa kājām maisīsies.
08.05.2016 13:57 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Marbell', piedod par ziņkārību, bet kā tā pauze reāli ikdienā izpaudīsies? Teiksim līdz šim jums abiem ir bijusi viena guļamistaba, gulta, tagad viens no jums pārvāksies uz dīvāna vai matrača? Līdz šim domājams esat dalījuši izmaksas par pārtiku, sadzīves precēm, tagad pirksiet katrs savu? Esat plānojuši kopā brīvdienas, pasākumus, tad tagad tas viss atkrīt, ja?

Es nekādai pauzei nepiekristu, jo es tās uzskatu par attiecību beigām. Protams, visprātīgāk, būtu iet prom no kopīgās dzīvesvietas, ja tādas iespējas tiešām, tiešām nav, es noteikti ņemtu vērā viņa ieteikumu un sāktu tikties ar citu. Ja jau pauze, tad pauze. Protams, ne jau uzreiz vilktu mājās un gultā, bet pa stūriem arī neslapstītos un no viņa šo faktu neslēptu.
08.05.2016 14:20 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Manuprāt, tā pat ir lielākas cerības, ka viņš sapratīs, ka tu viņam pietrūksti, nevis, ja ar sērīgu ģīmi tur pat pa kājām maisīsies.

+++
08.05.2016 15:43 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
nav labāka veida, kā likt kādam sailgoties, kā vien pazūdot no viņa dzīves :)
08.05.2016 17:52 |

Reitings 105
Reģ: 19.04.2016
nav labāka veida, kā likt kādam sailgoties, kā vien pazūdot no viņa dzīves :-)

+++:-)
08.05.2016 21:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)