Cik ilgi?

Reitings 421
Reģ: 29.01.2009
Jautājums šejienes vīriešiem un vīriešu dzimtes pārstāvjiem.
Cik ilgi, uzsākot jaunas attiecības, jūs būtu gatavi iztikt bez seksa? Pieņemot, ka neviens nav nevainīgs.
05.05.2016 19:25 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Jo ilgāks randiņu periods, jo labāk. Man ir svarīgi labi iepazīt cilvēku, pirms pārkāpju intīmo robežu.
06.05.2016 11:13 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Cik daudz te mums vīriešu! :-O
06.05.2016 11:35 |

Reitings 346
Reģ: 25.04.2016
Jaskatas ir pec situacijas. Bet ja plani ir nopietni, labak ir kaut nedaudz iepazit otru cilveku, man personigi pirmais randins vispar ir vairak parbaude tikai uz izskatu, jo pec rakstura ta normali cilveks sak atklaties pec kadiem 3-4 randiniem :D
06.05.2016 13:45 |

Reitings 51
Reģ: 18.05.2016
Uij man gan vienmeer licies taa jokaini- ka cilveeki jau peec pirmaa randinja gatavi. Tas protams inviduaali- bet man kautvai ir visa pievilkshanaas utt tomeer jaaiepaziist cilveeks labaak un kkaa vairaak jaauzzin kur vinjsh un "vinjsh" ir bijushi :-D Nezinu kkaa pretiigi liktos ar sveshu cilveeku. Idk.
21.05.2016 02:28 |

Reitings 523
Reģ: 22.02.2016
Ilgi, nu pāris mēnešus noteikti, nepatiik sasteigt, forši taču ir sākotneeji komuniceet, tikties, izprast vienam otru, nevis - ooo, interesanta personiiba, patik viņa ķermenis, patik smarža un uzreiz metas kaislīgos apskāvienos.
Man tas nav pieņemami, ir jābuut pārliecinaatam un bieži vien tikai laika gaitaa tiek atklaatas daudzas lietas par otru cilveeku, nepatiik man mainiit partnerus, buutibaa vispaar uzskatu, ka šobrid daudzi paaraak vieglprātiigi izturaas pret attiecibaam, saiet kopaa, aj man nepatiik tas un tas, un taa vietaa, lai mēģinātu risinaat probleemu vai pielaagotos cilveeki momentā šķirās. Viens pazīstamais nesen teica, ka ir "jānogaršo visas bulciņas", lai zinātu, kura ir visgaršigaakaa - manaa izpratnee taa nevar, mainiit partnerus ik uz soļa - tu taču no sākta gala zini, ko gaidi, kas tev patiik, tad vajag izzinaat otru cilveeku pirms nodarboties ar seksu vai saukt sevi par pāri.
21.05.2016 02:59 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Ja godīgi, man ir bijis tā, ka jau pirmajā randiņā jūtu vēlmi pēc otra cilvēka. Nezinu, varbūt tas mani citu cilvēku acīs padarīs par netiklu personu, taču es, tad, ja otru cilvēku gribu, iekāroju un vēlos sev blakus, neredzu jēgu tēlot nepieejamo, liekot gaidīt nez cik mēnešus. Tiesa gan, katrās attiecībās sava kārtība. Esmu bijusi kopā ar vīrieti, kurš intīmas attiecības izlēma uzsākt tikai trešajā draudzēšanās mēnesī un es biju tā, kura gaidīja. Tā ka, manuprāt, katram cilvēkam sava izpratne un viedoklis par šo lietu, taču jāpiebilst, ka nav tāda viena un pareizā viedokļa - katram jābūt tam gatavam neatkarīgi no tā, cik daudz laika tas prasīs. :)
21.05.2016 03:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits