Šie 2 produkti gan būs no aprīļa, bet padalīšos tāpat
Avene Hydrance Light- agrāk derēja ideāli, tgd liekas par treknu, ja uzsmērēju naktī, tad no rīta izskatās it kā rūķīši pa nakti man ar sviestu būtu sasmērējuši seju, īpaši pieres daļu (man ir kombinēta āda)
Vichy Normaderm - neskatoties uz nepārāk atsauksmēm, ko biju salasījusies, man patīk. Lietoju kā dienas krēmu, nav vajadzība pēc make up bāzes pieres daļā, jo šķiet, ka krēms ir ar matējošu efektu bišku.
Maija produkti:
Avene Cleanance attīrošais gēls. Nu normāls, es gan iepriekš jau noņemu kosmētiku, ar šo tikai nomazgāju puslīdz tīru ādu. Otrreiz gan laikam nepirkšu.
Agrāk jau bija Avene Cleanance maska, tad nepārāk patika, jo īpaši neredzēju rezultātus. Šoreiz esmu apņēmusies lietot biežāk, tad arī būs redzams, kāds būs rezultāts.
Bija akcija, padomāju, kāpēc gan neatbalstīt vietējos ražotājus. nu jā.. šausmas. Nekādas mitrināšanas, liekas, ka rokas vēl sausākas paliek. Atkārtoti nepirkšu.
Tās pašas firmas, Seal ķermeņa losjons ar avenēm un vaniļu. Smarža forša, mitrināšanas nekādas. Atkārtoti nepirkšu.
Dušas želeja, forša, man patīk. Smaržo dievīgi.