Noteikti gribu izmēģināt to Mossa masku, paldies par atsauksmi!
Jauki, ka UD ienāks beidzot LV, man ir naked flushed palete un arī Basics 2 iet uz beigām, bez tās vairs nevaru iedomāties savu meikapu, tikai jācer, ka cenas šeit nebūs astronomiskas, ja tomēr, tad turpināšu pasūtīt no feelunique, kad būs izdevīgas atlaides.
Mani jaunumi :
patīk šis uzacu zīmulis, sākumā likās gandrīz tāds pats kā jau esošais Catrice, tomēr labāks, jo uzacis izskatās dabīgākas
Ilgi šaubījos, jo par iepriekšējo superstar tušu dzirdēju ne visai labas atsauksmes, tomēr noriskēju un nopirku, labi, ka neesmu vīlusies, kaut biju gaidījusi vēl labāku rezultātu, bet ir ok, izlietošu un tad pirkšu to jauno zaļo Loreal kaķacs tušu :D
P2 laineris brūnā krāsā, eh, kā es gribētu, lai arī LV varētu nopirkt šo kosmētiku :'-(
mana pirmā acu ēnu bāze, nav ar ko salīdzināt, bet esmu ļoti apmierināta, ēnas turās visu dienu, un tas tagad siltākā laikā būs īpaši aktuāli
tad no iherb pasūtīju šo, bet, šķiet, nekāda efekta nav :( Pieturēšos pie jau pārbaudīta līdzekļa LRP duo
šis bija komplektā ar Eucerin krēmu, bet man kaut kā nepatīk - acīm neder, jo kož un arī kosmētiku nenorīta pietiekami labi, Loreal un Garnier micelārie patīk daudz labāk!
Vēl ir pienācis šis tas no Cocooncenter(l), bet pagaidām neko neesmu izmēģinājusi.