Arī es padalīšos ar saviem pēdējā laika pirkumiem.

Šo jau pērku atkārtoti. Ideāli attīra ādu, pēc tam nav velkošas sajūtas un vēl viens pluss, ka ir ļoti, ļoti ekonomisks. Iepriekšējais lietojās ~10 mēnešus, kas, manuprāt, ir ļoti ilgi. Es pat nezinu kā man tas izdevās :D

Pagaidām atsauksmes pozitīvas, smērēju uz strijām - liekas, ka paliek mazāk pamanāmas. Tagad domāju pamēģināt arī uz sejas ādas uz nakti, jo pēdējā laikā nejēgā jutīga un sausa āda ir palikusi.

Šo iegādājos, jo, lietojot zāles, vajag max aizsardzību no saules. Pirku pēc farmaceites ieteikumiem, bet nav mans favorītkrēms. Atstāj tādu spīdumu un liekas, ka nav mitrinošs.

Šo BB krēmu nopirku, jo jau atkal diskomfortu rada mana sejas āda. Maskēt itkā neko nevajag, bet gribējās nedaudz nomaskēt manu apsārtumu, kas jau atkal ir no zāļu lietošanas. Kopumā produkts mani neapmierina. Paliek spīdīga seja, pēc tam nākas vēl nopūderēt.

Meistarīte ieteica uzacu ēnu vietā pamēģināt zīmuli. Tad nu no Drogu klāsta nopirku šo. Ne kādas vainas. Ne ūber labs, ne slikts.

Ietekmējoties no šīs diskusijas, arī es nopirku šīs sērijas kondicionieri un spreju. Kopumā man nelikās nekas wooow. Ja kondicionieris vēl tīri tā neko, tad par sprejs man vispār nekādu efektu nedeva.