izlasīju vienu diskusiju un jūs sakat ka draugi baigi daudz pelna...es nesen uzināju cik pelna mans draugs un viņš pelna gandrīz 500. nezinu ko domāt vai tas nav par maz??
viņš ir normāls kapec man būtu jāpamet?? kad ejam uz kafeinīcu vienmēr samaksā par mums abiem..un uz kīno arī
varbut jāmeklē cits darbs jo ja pelna tikaij 500€ tad par viņu smejas??
Man jau patīk kā ridziniece neko nezin bet domā ka visu zin :-D precīzi atbilst teicienam-"Ja tev liekas ka zini visu,tad patiesiba tu nezini neko" :-D
es eju skolā un nestrādāju bet man piedāvāja mammas darbā pa vasaru piepelnīties uzkopt telpas slaukt putekļus un grīdas mazgāt..skaitīsies kad mamma strādā bet īstenībā es un mamma man to naudu iedos, teiksim maniem tēriņiem un izklaidēm, kā arī skolas lietām nākam gad! vienigi nezinu cik būs alga.ka jums liekas cik esvaretu nopelnīt?
Cosmo materiālistiem - par maz, Cosmo dvēseliskuma mīlētājiem - pašā laikā, Kredīta ņemšanai dzīvokļa iegādei - par maz, aliņa iegādei piektdienas vakaros - pašā laikā, talantīgam, spējīgam, zinošam un produktīvam darbiniekam - par maz, zaļam gurķim - pašā laikā.
500 euro nav maz, bet nav arī daudz, ja izmaksā kad ejat uz cafe, tad jauki, viņš saprot,ka kamēr nestrādā tev nav savas naudas. Iespējams, ka šis viņam ir tāds pagaidu darbiņš un gan jau nākotnē pelnīs vairāk.