Sveikas.
Pirmo reizi esmu iegādājusies baltas auduma kedas. Tad nu jautājums - ar ko vislabāk viņas kopt? Lai nav tā ka regulāri beržot regulāri bojāju apavus un ikdienā paskats ar lai nav pabriesmīgs. Ehh.. Ātri sasmērējas.. :-/
Lai cik jocīgi neliktos, es savas baltās auduma kediņas tīru ar paklāja tīrāmo. Kaut kāds lētais paklāju tīrāmais, putu veidā. Uzpūšu uz kedām, mazliet ar švammīti pabraukāju, putas iesūcas iekšā un kedas ir pilnībā baltas.
Galvenais negaidi kamēr paliek ļoti netīras...tad būs grūti iztīrīt...es parasti tīru ar tīrāmo līdzekli kas paredzēts traipiem...tādu ko uzpūš un viņš izžūst, tad ar birsti to atlikumu notīra...šad tad arī izmazgāju ar ūdeni un ziepēm... Converse mazgājas ļoti labi...no Pepe Jeans gan palika nedaudz traipainas....tas arī atkarīgs nokāda materiāla viņas gatavotas....
Lai cik jocīgi neliktos, es savas baltās auduma kediņas tīru ar paklāja tīrāmo. Kaut kāds lētais paklāju tīrāmais, putu veidā. Uzpūšu uz kedām, mazliet ar švammīti pabraukāju, putas iesūcas iekšā un kedas ir pilnībā baltas.
Uuu jē! šis tiešām palīdz, es arī paklāju tīrāmo uz gultas izmantoju, nekas tik labi neiztīra kā tas :D