Nebus pozitivais, bet padalisos. Kopa bijam no maniem 16 lidz 27 gadiem, tatad gadus 11. Pa lielam mans scenarijs bija lidzigs sim
Es esmu no tām, kas pagriezās un izšķīrās. Bijām laulībā vien 2 gadus, kopā 8 gadus. Tas, ka izšķīrāmies nebūt nenozīmē, ka nebija patiesa mīlestība, bija un kā vēl bija! Bet mēs sagājāmies kopā, kad viņam bija 18, man 20, mēs paši vēl nezinājām, kas esam un ko vēlamies no dzīves, tāpēc nav brīnums, ka izaugām pretējos virzienos. Es joprojām šo cilvēku mīlu un mīlēšu visu dzīvi, viņš vienmēr būs daļa manas ģimenes, bet ne vairs kā vīrs vai vīrietis. Protams, ka varējām palikt kopā, jo nebija lielu iemeslu, lai izšķirtos (nekādas krāpšanas, strīdi u.tml), bet tomēr mēs nebijām tā līdz kaulam laimīgi. Lai arī bija ļoti ērti kopā, nenoliegšu, bet esmu laimīga, ka saņēmos visu savu drosmi, lai pieliktu punktu šim dzīves posmam un varētu lūkoties jaunos apvāršņos. Tāpēc mani nedaudz aizskar, kad saka - jā, jā, vieglāk jau izšķirties. Nē, tā nebūt nav. Citreiz vieglāk, daudz vieglāk, ir palikt kopā, bet tad iespējams nekad neatradīsi sevi. Bet dzīve taču tikai viena, kad tad, ja ne tagad?