Labrīt!
Šorīt plānoju pagulēt ilgāk un paņemt brīvu rītu, bet kā par spīti pamodos pēc sešiem un vairs nevarēju iemigt. Vīrs blakus saldi čuč vēl. Vispār esmu ļoti atvieglota, jo vakar beidzot līdz galam atrisinājās viena lieta darbā, par ko uztraucos 2 mēnešu garumā. Turklāt atrisinājums ir tik pozitīvs, kā man pat sapņos nerādījās, ka varētu būt. Šīs lietas sakarā arī manas šī rīta pārdomas ir tādas, ka es esmu forša, un man vienmēr ir taisnība pēdējā laikā it visā, pat šādā situācijā, kur esmu es ar pilnībā vispārīgām zināšanām konkrētajā jomā un pretī cilvēks ( it kā ) profesionālis savā jomā, tomēr beigās ar savu taisnību uzvaru es :D Vispār diezgan sasodīti laba sajūta, pašpārliecinātība aug un aug. Ceru, ka pēdējo gadu veiksme neizdomās no manis novērsties.
Vēl priecē tas, ka pēdējā laikā es beidzot darba dienās ceļos ar patiesu prieku un vēlmi darboties, jo beidzot mana ikdiena arī darba dienās ir tāda, kā vienmēr esmu vēlējusies (l)
Kas neiepriecina - laiks aiz loga. Kur ir pavasaris? Gribu sauli, dabu, velo, piknikus, grillsezonu.
Brīvdienas bija jaukas, bijām uz vienu foršu pasākumu un vēl uz baletu Gulbju ezers ( ļoti patika ), bet man jau prasās tādas vasarīgākas izklaides pie dabas, tāpēc dodiet man pavasari un sauli :)