Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Izmēram ir nozīme!

 
Reitings 61
Reģ: 05.08.2014
Liela izmēra dzimumlocekļa priekšrocības:

iespējams kairināt dzemdes kaklu;
iespējams panākt dziļo receptoru kairinājumu maksts dziļākajā daļā;
lielāka berze pret maksts sieniņu;
seksā iespējams izmantot jebkuru pozu;
dzimumloceklis kontakta laikā neslīdēs āra no maksts;
frikcijām (dzimumlocekļa kustībai makstī) iespējamas lielāka amplitūda.



Makstij atrodoties miera stāvoklī, sieniņas ir praktiski sakļāvušās un dzemdes kakls noslīdējis tuvāk maksts ieejai. Rodoties uzbudinājumam, dzemdes kakls paceļas uz augšu un atvirzās tālāk no maksts atveres – šajā laikā maksts gļotāda kļūst mikla, bet tā nav vēl pilnībā uzbudinātā stāvoklī.


Maksts sākuma uzbudinājumu posmā parādoties miklumam, daļa uzskata, ka sievietes maksts ir sagatavota dzimumaktam, bet tas nebūt tā nav. Šajā posmā uzsākot dzimumaktu ar vidēja izmēra dzimumlocekli – dzimumloceklis tieši atduras pret dzemdes kaklu - radot spiedienu uz dzemdi, pastiprināti iestiepjot olvadus -sievietei rodas sāpes un nepatīkamas izjūtas.Maza izmēra dzimumloceklis

Ar maza izmēra dzimumlocekli (garums: 10-13 cm), pie labas erekcijas, iespējams kairināt – radot spiedienu un berzi pret vienu maksts sieniņu. Bet ar tādu nebūs iespējams kairināt dzemdes kaklu un maksts dziļāko sieniņu. Lai arī ar neliela izmēra dzimumlocekli nav iespējams kairināt tālākos maksts punktus, daļa sieviešu šīs izjūtas atzīmē, kā patīkamas un no šāda kontakta gūst zināmu baudu pateicoties ritmiskām dzimumlocekļa kustībām.



Liela izmēra dzimumlocekļa kustības makstīLiela izmēra un resns dzimumloceklis,rada pietiekoši lielu spiedienu un kairinājumu arī uz 2/3 maksts gļotādas daļu, kura atrodas G-punkts, bet tas rada visas maksts iestiepumu, spiedienu uz attālākajiem maksts punktiem un kairina dzemdes kakla daļu, kas tiek atzīmēta kā ļoti erogēna zona sievietei.



Liela izmēra dzimumloceklis makstīLiela izmēra dzimumloceklis neizslīd dzimumakta laikā no maksts, vīrietim ar šādu dzimumlocekli iespējams kairināt maksts un dzemdes kakla receptorus dažādās pozās, kurās ar maza vai vidēja izmēra dzimumlocekli nav iespējams tikt dziļāk kā tikai par 2/3 no maksts dziļuma.

Piemēram „sunīšu” pozā dzimumloceklis tiek ievadīts pāris cm mazāk nekā „misionāru” pozā, bet ja sieviete noliecās tā, ka plecu josla ir zemāk par gurnu daļu, tad dzemdes kakls un maksts noslīd vēl zemāk un šādā pozā pat ar vidēja izmēra dzimumlocekli nebūs iespējams aizskart dzemdes kaklu.

Ar liela izmēra dzimumlocekli, pielāgojoties vajadzīgajam leņķim, iespējams panākt maksts augšējās daļas kairinājumu, kas frikcijas laikā rada arī savdabīgu dzemdes kakla kustību, līdz ar to neatkārtojamas izjūtas sievietei.
25.04.2016 18:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits