Vispār jau ir jāskatās pēc situācijas. Neesmu pamanījusi, ka mans pagrieziens pirms apļa kādreiz būtu radījis avārijas situāciju. Par to, ka brauc pa ārējo (labo joslu) gandrīz visu apli, man ir daudz kas sakāms. 90% gadījumu man tas kaitina un tā vien gribas uzpīpināt, jo reāli tas traucē aplī iebraukt citiem. No otras puses, ļoti intensīvas satiksmes apstākļos es pati tā daru (jā ,jā, radot vēl lielāku sastrēgumu), jo reāli ir tā, ka es knapi dabūju iebraukt aplī, pa iekšējo (kreiso) joslu arī brauc mašīnas un veidojas sastrēgums, tad man ko? Ieslēgt kreiso pagriezienu, iespītēties un nekustēt ne no vietas, kamēr kāds nepalaiž, bet pēc tam tāpat prasīties ārā? Nu nē, es braucu pa ārējo, tas gan ir reti. Te jāpiemin Lubānas ielas aplis piektdien ap 18 vakarā, īpaši, ja ārā labs laiks.
Un kuriozs bija Mūkusalas aplī, kad es, parādot pagriezienu iebraucu aplī uzreiz no Salu tilta un taisījos uzreiz pirmajā izbrauktuvē braukt ārā (tā kā pa ceļam uz bibliotēku), pagriezienu ārā neslēdzu, aiz manis braucošais gudrinieks domāja, ka pie stūres blondīne, kas tagad tādā veidā brauks visu apli, un man intensīvi pīpināja. :-D