Iespējams, ka esmu bijusi pārāk naiva. Neiedomājos, ka viņas man melotu par to, bet klāt nestāvēju tā kā visādi var būt. Lai nu kā, apdomājoties, sanāk ka pēc bērniņa piedzimšanas viņam jāmāca smēķēt, jo pieradis taču.
Kad zidains piedzimst vins jau ir sapratigi domajosa butne, kas pats patstavigi spej pienemt lemumus un domat individuali.
Kad zidains piedzimst vins jau ir sapratigi domajosa butne, kas pats patstavigi spej pienemt lemumus un domat individuali.
Bet es uzskatu ka katrs dara ka velas un pats zina ka vinam ir labak.
gabijagabija nevaru apsolīt, ka piekrītu Tev. Var nākties smagi vilties, ja esi izlēmis kādu savu bērnu gribi redzēt. Tomēr bērns ir personība un nevari vienmēr stumdīt, kādā virzienā iegribās. Arī labiem vecākiem mēdz izaugt bērni huligāni un sliktiem vecākiem - paraugbērni.
Var jau izstrādāt visādus aizliegumus smēķēt blakus kādam vai smēķēt grūtniecēm, bet ir ĻOOTI naivi ticēt, ka tas ko mainīs.
Bet tā ir TIKAI mates un vina berna darisana. Ne svesu cilveku. Ja mate ta grib risket ar sava berna veselibu, tad lai riske, kada citiem tur darisana?
Turklat tada iespejamiba ir daudz mazaka neka to uzspus, jo es jau rakstiju ka pazistu vairakas meitenes kuras budamas loti jaunas dzemdeja mazulus un grutniecibas laika daudz smekeja-viss kartiba.
Par šo tēmu nav vērts cepties un pašiem sev bojāt garastāvokli. Bija un būs grūtnieces smēķētājas un smēķētāji, kuriem viss pie vienas vietas un tur neko neizmainīsi. Ja ir zems attīstības un kultūras līmenis, tad tāds arī paliks, nekāds likums tur neko nemainīs.
Gluži vienkārši mūsu ģimenē tā netika darīts, bet viņa vecāki rādīja piemēru un beigu beigās vecāks pat nevar pārmest par tādu rīcību.