Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu audzēšanas klubiņš.

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Nu vispār šī diskusija top lielākoties aiz garlaicības. :D atradu vecu diskusiju ar tādu pašu nosaukumu, domāju atjaunot.
Mēs (tās, kuras cenšas izaudzēt garus) šeit varētu dalīties ar padomiem, progresu, utt. Kopā jautrāk. :D
Man bija gari mati līdz dibenam, kautkas uznāca, pati sev nogriezu kādus 10 cm, pēc tam izdomāju, ka gribu garo karē, aizgāju ar tādu lūgumu uz frizētavu, friziere teica, ka man tik īsus negriezīs (:D), ka žēl. Ok, nogrieza pāri pleciem, pēc tam nopriecājos, ka nepikrita griezt tik daudz. Es vislabāk jūtos tieši ar gariem, tā nu tagad audzēju atpakaļ. Tagad ir tiesi pāri krutīm. Plus audzēju savu dabīgo matu krāsu, jo, kopš sāku krāsot, palikuši kādas 3 reizes plānāki. Bet nu ataudzēt garus+dabīgos.. tas bus ilgi.

Principā es zinu, kas maniem matiem patīk, īpaši neko nemainīšu, izņemot- tagad taisnoju tikai augšējos matus, ar to pietiek. Nefēnoju vispār. Man aug ap cm mēnesī. Kad aktīvi smērēju eļļu saknēs, auga ap diviem, tagad būs jāatsāk. Regulāri lieku eļļu visā matu garumā. Esmu lietojusi dabīgās maskas, bet nepatīk, eļļas daudz ertāk. Un jāatsāk masēt galva ar to masāžas štruntiņu. Labi palīdz, tik tas, ka taukojas vairāk. Nopirku šampūnu augšanai, bet nez vai tas ko dos, lielāka jēga, manuprāt, ir tieši eļļām un masāžām.
Un jā- mērķis- mati līdz dibenam. :D vajag ap 10 cm. Līdz gada bigām noteikti jāsasniedz.
23.04.2016 16:19 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Es jūtu, ka drīz šim varēšu pievienoties, jo... esmu brunete, kas saprot, ka jādabon atpakaļ gaiši mati. Nu nevaru es vairs paskatīties uz sevi spogulī un viss. Nezinu, kas uznācis, bet vienkārši nejūtu sevi vairs kā tumšmati (lai arī cik stulbi tas izklausītos).

Tad nu būs jāiet cauri visādām krāsu izņemšanām un balināšanām (protams, pie friziera), kas noteikti nobojās matus un tie būs jāgriež nost. Tad nu audzēšu atpakaļ :D
23.04.2016 16:24 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Es pati nopirku krāsas noņēmēju un izņēmu mājās, no vairākus gadus krāsotiem melniem ar drogu krāsām tagad ir brūni, un vispār nav sabojāti. Nu tas tā, ja interesē. :D
23.04.2016 16:26 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Hmm, forši! Bet man bail riskēt, negribu vairs ar matiem pati mājās ņemties. No saviem brūnajiem matiem gribu atpakaļ latviešu pelēko ar balinātiem galiem :)
23.04.2016 16:28 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Pievienojos! :-D Pirms gada nogriezu tādus paīsus matus, nedaudz atauguši, bet gribu garus(t)
23.04.2016 16:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits