Nu vispār šī diskusija top lielākoties aiz garlaicības. :D atradu vecu diskusiju ar tādu pašu nosaukumu, domāju atjaunot.
Mēs (tās, kuras cenšas izaudzēt garus) šeit varētu dalīties ar padomiem, progresu, utt. Kopā jautrāk. :D
Man bija gari mati līdz dibenam, kautkas uznāca, pati sev nogriezu kādus 10 cm, pēc tam izdomāju, ka gribu garo karē, aizgāju ar tādu lūgumu uz frizētavu, friziere teica, ka man tik īsus negriezīs (:D), ka žēl. Ok, nogrieza pāri pleciem, pēc tam nopriecājos, ka nepikrita griezt tik daudz. Es vislabāk jūtos tieši ar gariem, tā nu tagad audzēju atpakaļ. Tagad ir tiesi pāri krutīm. Plus audzēju savu dabīgo matu krāsu, jo, kopš sāku krāsot, palikuši kādas 3 reizes plānāki. Bet nu ataudzēt garus+dabīgos.. tas bus ilgi.
Principā es zinu, kas maniem matiem patīk, īpaši neko nemainīšu, izņemot- tagad taisnoju tikai augšējos matus, ar to pietiek. Nefēnoju vispār. Man aug ap cm mēnesī. Kad aktīvi smērēju eļļu saknēs, auga ap diviem, tagad būs jāatsāk. Regulāri lieku eļļu visā matu garumā. Esmu lietojusi dabīgās maskas, bet nepatīk, eļļas daudz ertāk. Un jāatsāk masēt galva ar to masāžas štruntiņu. Labi palīdz, tik tas, ka taukojas vairāk. Nopirku šampūnu augšanai, bet nez vai tas ko dos, lielāka jēga, manuprāt, ir tieši eļļām un masāžām.
Un jā- mērķis- mati līdz dibenam. :D vajag ap 10 cm. Līdz gada bigām noteikti jāsasniedz.