Sveikas!
Esmu šķīrusies gadu pēc divu gadu ilgām attiecībām. Līdz šim nav bijušas nopietnas attiecības, kaut gan loti gribetos. Problēma tāda, ka pēc šķiršanās esmu palikusi auksta , ko man daudzi vīrieši ir teikuši. Pati jūtu , ka neesmu pret vīriešiem jauka un iecietīga, neizrādu savas jūtas tam cilvēkam pret kuru tās ir radušas. Agrāk es tāda nepavisam nebiju, šķiršanās bija sāpīga , tāpēc jūtu, ka esmu ap sevi uzcēlusi mūra sienu.
Esmu sākusi staigāt pa klubiem , lietot alkoholu un pavadīt laiku katru nedēļas nogali klubā ar kādu satiktu vīrieti, neiestaistos nopietnas attiecības , jo nebūšu sāpināta. Man loti nepatīk šis dzīvesveids , vēlos sev kādu blakus un īstas attiecības. Kā, lai mainos un atraisos pret tiem cilvēkiem, kurus interesēju? Vairāk nemāku izrādīt savas jūtas.
Ir šobrīd uzradies viens puisis, menesi runājamies dienu dienā un esam tikušies vienu reizi, dzīvojam atsevišķas pilsētas , bet drīz parvaksos turp studiju dēļ. Viņš ari ir daudzkārt minējis, ka esmu auksta un, lai uzvedos jaukāk. Šobrīd ar šo cilvēku nevēlos neko pārtraukt , bet manuprāt , ja nemainīšos tad kontakts var pazust tieši ši iemesla dēļ, jo daudzkārt ir pazudis jau ar citiem pret kuriem man ir kādas jūtas. Parasti nobīstos , jo sāk veido ties kaut kas nopietnāks un visu izbeidzu kā ari dēļ sava aukstuma.
Esmu salīdzinoši jauna un uzskatu, ka tas nav normāli būdama jaunai tik ļoti nocietināties. Varbūt kādai ir bijusi šāda veida situācija un kā ar to tikt galā? Nu jau esmu aizgājusi tik tālu , ka naktīm neguļu, jo esmu neapmierināta ar sevi. :'-(