Es sestdien laižu ar TravelRsp uz Ahha, cena tikai 9.99. Nevarēju palaist garām šo iespēju.
Oho. Kur Tu skaties tos lētos piedāvājumus? Viņu mājas lapā? Cik saprotu, tā ir kaut kāda mega laba atlaide, jo parasti ir dārgāk. Pēdējo vietu izpārdošana vai kāda cita akcija? AHAA esmu bijusi, bet iespējams, ka laiku pa laikam pa labām naudām piedāvā arī citur?
Jā, es arī esmu kaķu dzimšanas dienu svinētāju pulciņā. Aiz austiņām vieglītēm vienmēr paraustu :D Bet viņam tad ir tāda wtf purna izteiksme :-D
A vispār no rīta pamodos, jo baigi sāpēja galva. Uz mīkstām kājām aizčapoju pēc Ibumetīna un domāju pagulēt nedaudz gultā, kamēr iedarbosies. Atlūzu vēl uz 2 stundām. Nu, labi, toties galva pārgāja.
Šodien nopirku Multiluksā Dr. Sainte šampūnu, masku jau biju pāris dienu atpakaļ iegādājusies, tad nu piepirku arī šampūnu, to zilo keratīna līniju. Man patīk! No maskas efekts kā no dārgās Macadamia (l) Sprejus gan nē, jo man visādi līdzekļi matiem jau ir, sākumā tie jāizlieto. Un baigi patīk, ka ISIC kartes īpašniekiem atlaides :)